Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 22 Diciembre 2017
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 12 Enero 2018
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 12 Enero 2018
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 22 Diciembre 2017
Anuario económico Camp de Morvedre
Pulsa aquí y descargue el pdf del especial

 Ver otras noticias de C. Túria
Última actualización: Hora: 19:43:38

LLÍRIA

L’Alcalde de Llíria demana a PP i Compromís que deixen de menysprear el treball dels funcionaris municipals

Manuel Civera desmenteix la versió del PP del Ple de Llíria


L’Alcalde de Llíria, Manuel Civera, ha eixit a desmentir la versió de la portaveu Popular, Remedios Mazzolari, que va presentar-se, junt als membres de Compromís Move, al Saló de Plens per forzar l’inici de la sessió ordinaria de març que, segons recorda l’Alcalde, s’havia suspés, amb una comunicació de la Tinent d’Alcalde que es va remetre als regidors al migdia quan el secretari general de l'Ajuntament de Llíria va comunicar una “impossibilitat manifesta i justificada de no poder assistir a dita sessió, per qüestions inexcusables”.  

A més a més Civera recorda que “el mateix dia 15 esta alcaldia va convocar per al dilluns 20 de març un ple extraordinari i una junta de portaveus per al dia 16 amb la intenció d'aconseguir el consens necessari per a poder realitzar eixe dia 20 la sessió plenària prevista per al dia 15” ja que, segons explica la vicesecretària de l’ajuntament estava ausent amb un permís per vacances i no podia ocupar el lloc del Secretari. “Eixos són els fets que tant Compromís-Move com el Partit Popular coneixien per escrit i que han provocat, com reflecteixen alguns mitjans de comunicació una sèrie de crítiques als alts funcionaris d'este ajuntament que, des de la meua condició de president de la corporació municipal de Llíria rebutge amb firmesa i la major contundencia” declara l’alcalde socialista.

Per a Civera “no és tolerable que es menyspree el treball de cap funcionari públic amb arguments falsos. Perque és fals que qualsevol funcionari habilitat puga desenvolupar les funcions del secretari general. Ni l'interventor ni la tresorera poden substituïr eixes funcions. Per tant, són absolutament falsos els arguments utilitzats per a tractar d'obtindre, novament, un rèdit polític mitjançant mentides i molt menys possar en dubte la professionalitat, entrega i compromís dels funcionaris de l'Ajuntament de Llíria”.

 L’Alcalde assenyala a Mazzolari pero “tornar a utilitzar, plou sobre mullat, l'argument del que cobren o no els funcionaris, retribucions estipulades legalment i públiques, no és cap argument per a tractar de possar en dubte la seua eficiència, professionalitat i responsabilitat”.

 “Davant eixes acusacions, vull denunciar que l'acte d'irresponsabilitat torna a emanar de l'estratègia conjunta, diré que política, cal que no tot val en política, que porten a cap conjuntament Compromís-Move i Partit Popular, irresponsabilitat per falsejar la realitat amb declaracions i acusacions fora de lloc, sense fonament i amb l'únic interés de generar el descrèdit de la institució i d'aquells que la representen. En el debat polític cadascú serà consecuent amb l'estratègia que utilitze., però vull ser contundent en afirmar que en la vida pública no tenen cabuda aquells que fan de la mentida una ferramenta de desgast polític i menys quan ésta va dirigida cap a aquells funcionaris encarregats de vetlar per l'ordenament jurídic i econòmic, amb l'inexcusable compliment de la legalitat en les administracions publiques” conclou l’Alcalde.


Imprimir | Enviar0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Crees que el escrache a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, está justificado?

No

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Crees que OT remontará el vuelo o acabará fracasando?

Mejorará su audiencia

Fracasará

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Qué te parece la campaña de Los Superpowers para concienciar sobre acciones incívicas en Sagunt impulsada por Podemos?

Me parece genial.

Una patochada.

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
El whatsapp, la tostada y el móvil nuestro de cada día
El whatsapp, la tostada y el móvil nuestro de cada día
Viñeta publicada en Elperiodicodeaqui.com
25 LÍNIES I UN PAPER
Voluntariat i intrusisme
Voluntariat i intrusisme
Cronista oficial d'Estivella

Noticias radio y televisión
TODO ESTO ES MI TELE
Los reyes del bochorno, la última vergüenza de Cuatro
Los reyes del bochorno, la última vergüenza de Cuatro
La cadena estrenó ayer su enésimo programa trónspido, Los reyes del barrio y cómo no podía ser de otra manera reunió a una buena cantidad de seguidores en Twitter dispuestos sobre todo a despellejar a los participantes. Un sinsentido de programa que le otorga popularidad a personajes que se creen algo y que dan mal ejemplo a otros chavales con sus dudosas formas de vida.
TODO ESTO ES MI TELE
Hora Punta entrevista a Nerea de OT para hablar sobre sus dientes
Hora Punta entrevista a Nerea de OT para hablar sobre sus dientes
Anoche, como antesala a una nueva gala de la recta final de Operación Triunfo, asistimos de nuevo impactados ante el nivel de Hora Punta, el programa que presenta Javier Cárdenas en el access prime time de la cadena pública. Invitaron a la triunfita Nerea donde, lo más importante, era hablar sobre su dentura. Nótese la ironía.Quienes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker