Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 6 Octubre 2017
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 29 Septiembre 2017
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 29 Septiembre 2017
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 6 Octubre 2017
Especial Gala Premios Aquí Televisión
Pulsa aquí y descargue el pdf del especial

 Ver otras noticias de L´Horta Nord
Última actualización: Hora: 15:39:47

MELIANA

Meliana nomena Anna Lluch filla adoptiva


Maria Pilar Asensio i Josep Riera amb Anna Lluch a l

Maria Pilar Asensio i Josep Riera amb Anna Lluch a l"acte. EPDA
Pulse en la imagen para ampliar


Més de 300 persones van estar presents en l’acte d’homenatge


Després que a l’octubre el ple de l’Ajuntament de Meliana aprovara per unanimitat, com a acte formal, el nomenament de la doctora Anna Lluch Hernández com a filla adoptiva de Meliana, este diumenge s’ha celebrat un acte públic de reconeixement perquè poguera participar el conjunt de la ciutadania. Més de 300 persones van voler estar presents en l’acte d’homenatge.

Com explica l’alcalde de Meliana, Josep Riera, “ha sigut un acte molt emotiu i una iniciativa que a nascut de la ciutadania, molt especialment de les seues pacients i les famílies. De fet, s’hi han adherit a la petició 2.039 persones i 22 entitats i associacions del poble”. La jornada va començar amb la recepció de la doctora Anna Lluch a l’Ajuntament per part de tota la corporació municipal, on va firmar en el Llibre d’Or. Acte en què també va estar acompanyada per la família.

L’acte públic es va celebrar al saló d’actes de l’Espai Cultural del carrer Josep Maria Rausell. Pilar Roig, treballadora de l’Ajuntament i amiga personal de l’homenatjada, ens va acostar a la doctora Lluch des d’una mirada més íntima i personal, de qui destacava que “és el clar testimoni d’una dona que, procedint d’una família senzilla i treballadora, ha aconseguit convertir-se en una reconeguda metgessa i una gran investigadora en el camp de l’oncologia, tot amb molt d’esforç i una gran vocació”.

També van tindre un protagonisme important els seus companys i companyes de professió de l’Hospital Clínic de València, amb una nodrida representació. El també oncòleg, professor i investigador Andrés Cervantes fou l’encarregat de fer una aproximació a la trajectòria professional de la doctora de qui destacava “la seua dedicació i proximitat a les pacients, la implicació en una sanitat pública de qualitat, o la tenacitat en la tasca investigadora per a buscar sempre nous camins, nous tractaments i noves respostes al càncer de mama”.

L’acte també va servir perquè la família i les persones més pròximes a Anna Lluch ens parlaren de la seua trajectòria vital, de les seues inquietuds, en un vídeo on es mostrava una dona familiar, compromesa, senzilla i d’una gran qualitat humana. La regidora i instructora de l’expedient, Maria Pilar Asensio, féu lectura de l’acord de ple de nomenament de filla adoptiva de Meliana i se li va lliurar una escultura commemorativa de l’artista Paco Corell, alhora que se li imposava l’escut de Meliana.

En les seues paraules, la doctora Lluch va mostrar un agraïment molt emotiu i sentit al poble de Meliana pel nomenament i -com ella sempre diu- “este reconeixement, i altres, són un reconeixement a un equip, al col·lectiu important de persones que fan possible que puga desenrotllar la meua professió amb les millors condicions, però especialment és un reconeixement a les malaltes que, amb la seua força i la seua lluita, m’esperonen a continuar investigant i superar els reptes que em presenta el càncer de mama”.

Finalment, l’alcade va cloure l’acte destacant com “el poble de Meliana tenia moltes ganes de fer-li este reconeixement, que també és important perquè es tracta d’una dona i cal valorar el treball i la trajectòria de les dones en un món encara massa masculinitzat”. I va acabar agraint Anna Lluch el fet d’haver triat Meliana per a viure. L’acte es va tancar amb la peça de dansa Vida, dedicada a Anna Lluch, de la Companyia Improvisada.


Imprimir | EnviarOtros titulares relacionados

L'Ajuntament de Meliana reforça el servici d'orientació laboral per a persones desocupades

L’Ajuntament de Meliana posa en marxa un programa d’intineraris d’inserció sociolaboral

L’Ajuntament de Meliana planifica diverses actuacions urbanístiques en l’eix oest-est del nucli

L’Ajuntament de Meliana condiciona un pàrquing pròxim al nucli urbà

Maria Josep Amigó destaca la Feria Comercial de Meliana como dinamizadora del tejido productivo local y comarcal

L’IBI baixa de nou enguany a Meliana

Tot a punt per a l’edició que fa dihuit de Fimel a Meliana

L’Ajuntament de Meliana prepara els centres escolars per al nou curs

0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Te parece justa la pena impuesta por un juzgado de Valencia de 6 meses de multa y 8 de retirada de carné al jugador del Valencia Pereira por conducir a 148 km/hora por una calle de Valencia?

Me parece un pena muy baja para el peligro que entraña.

La considero correcta.

Al ser un jugador del Valencia debería conducir como quiera.

VOTAR
VER RESULTADOS
Encuestas
¿Cree que el alcalde de Valencia, Joan Ribó, debería destituir al concejal Giuseppe Grezzi?

No, Grezzi cumple con el programa de Compromís y lo lógico es que el alcalde lo respalde.

Sí, Grezzi ha generado un caos en el área de movilidad.

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
VICENTE GARCÍA NEBOT
ANDALÚ
ANDALÚ
QUICO FERNÁNDEZ
Saguntins a Mauthausen
Saguntins a Mauthausen
Alcalde de Sagunt

Noticias radio y televisión
TODO ESTO ES MI TELE
10 programas míticos de la televisión que podrían volver a tener su hueco
10 programas míticos de la televisión que podrían volver a tener su hueco
Este próximo lunes. TVE y Gestmusic tienen un reto: seguir conquistando al espectador con el relanzamiento del mítico Operación Triunfo. La expectación es enorme y la cadena pública se juega el volver a conectar con una audiencia que salvo con Máster Chef le ha dado la espalda en lo que a entretenimiento se refiere. ¿Si triunfa OT se allanaría el camino a la vuelta de otros grandes formatos como estos?
TODO ESTO ES MI TELE
DKISS,  la televisión que muestra por 1ª vez otra realidad
DKISS, la televisión que muestra por 1ª vez otra realidad
Como se suele decir, en la tele está todo inventado… o no. La irrupción de DKISS como uno de los nuevos canales de la TDT nos ha traído una serie de formatos nunca antes vistos en España. Por primera vez, una cadena de televisión se atreve a contar una realidad que existe pero que la sociedad y sobre todo la televisión le dan la espalda.Quienes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker