Acceder como usuario registrado
Recordar contraseña
Crea tu cuenta de usuario
  

Edición PDF Noticias Horta Sud
Edición L´horta sud
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 29 Junio 2018
Edición PDF Periodico Horta Nord
Edición L´horta nord
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de L´horta edición 29 Junio 2018
Edición PDF Noticias Camp de Morvedre
Edición Camp de Morvedre
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Morvedre edición 29 Junio 2018
Edición PDF Noticias Camp de Túria
Edición Camp de Túria
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Camp de Turia edición 29 Junio 2018
Edición PDF Noticias Alto Palancia - Mijares
Edición Palancia - Mijares
Pulse aquí y descargue el pdf de la edición en papel de Palancia - Mijares edición 26 Junio 2018

 Ver otras noticias de L´Horta Sud
Última actualización: Hora: 03:35:36

PAIPORTA

Paiporta invertirà 400.000 euros en la millora, conservació i rehabilitació de dependències municipals


Edifici public de Paiporta. EPDA

Edifici public de Paiporta. EPDA
Pulse en la imagen para ampliar


Se solventarà definitivament el problema amb la climatització de l'Auditori Municipal amb dues actuacions


L'Ajuntament de Paiporta ha tret a licitació obres per a millorar, conservar, condicionar i rehabilitar diferents dependències municipals per un valor aproximat de 400.000 euros. En concret, s'actuarà sobre la pròpia casa consistorial, el Poliesportiu, l'Auditori Municipal, la seu de l'antiga EPA i el local situat al Carrer Fra Gabriel Ferrandis, al costat de l'Ajuntament, on s'ubicarà el futur arxiu municipal. Aquestes actuacions estan enfocades a conservar el patrimoni públic, millorar l'ús que se'n fa actualment i, a més, ampliar els serveis que es presten a la ciutadania.

Les licitacions han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP)aquesta setmana per a que les empreses interesades presenten les seues propostes. El període d'execució varia segons cada projecte, però l'estimació és que totes estiguen finalitzades al llarg d'aquest 2018.


L'objectiu de l'equip de govern de Paiporta, segons ha explicat l'alcaldessa, Isabel Martín "és millorar i ampliar els serveis que es presten a la ciutadania, al mateix temps que es repararan i condicionaran equipaments municipals que durant els anys de govern del PP han estat abandonats". Les actuacions "són fruit d'un diagnòstic profund i transversal de totes les àrees sobre l'estat del patrimoni públic", i estan "enfocades a mantindre en les millors condicions possibles les instal·lacions que ens permeten prestar serveis a la ciutadania, i ampliar aquests serveis", ha explicat l'alcaldessa.


Entre les obres de millora destaca la rehabilitació de tota la quarta planta de l'Ajuntament, unes instal·lacions en desús des de l'any 2003, quan es va determinar que l'auditori ubicat en aquesta planta i la superior no es podia utilitzar com a tal per motius d'accessibilitat i seguretat.


Des d'aleshores, aquestes dos plantes s'han fet servir com a magatzem de documentació. Actualment s'està arxivant i classificant tot el material acumulat i en breu començaran les obres de rehabilitació i condicionament per a ampliar els espais de treball del consistori. La inversió prevista per a aquesta quarta planta és de 141.687 euros.


A més, també a la casa consistorial, es portarà a terme una intervenció destinada a condicionar, rehabilitar i conservar la coberta plana de l'Ajuntament, on s'han detectat filtracions d'aigua a causa de la falta de manteniment dels últims anys. En la mateixa situació està la coberta de l'edifici del Poliesportiu Municipal, sobre la qual també s'actuarà. Allí s'ubica el Centre Juvenil, que viurà una reactivació definitiva en els pròxims mesos, ja que s'acaba d'incorporar a treballar la nova tècnica de joventut de l'Ajuntament. El pressupost conjunt per a reparar les dues cobertes és de 89.817 euros.


En la línia de recuperar i rehabilitar el patrimoni municipal per a prestar més i millors serveis a la ciutadania hi ha dues actuacions més en marxa. D'una banda, s'operarà una reforma completa del local situat al Carrer Fra Gabriel Ferrandis, al costat de l'Ajuntament, per a ubicar el futur arxiu municipal, servei que fins ara es trobava dispers i sense ubicació concreta a Paiporta.


D'altra banda, la seu de l'antiga Escola d'Adults o EPA, al Carrer Palleter, es reformarà en profunditat per a acollir més aules del Centre de Formació, situat al costat, i la futura ràdio municipal. La inversió en aquesta actuació ascendirà a 41.647 euros. Aquesta obra se suma a la instal·lació recent d'un ascensor per a fer accessible aquest edifici.

Climatització de l'Auditori Municipal


Amb les licitacions anunciades aquesta setmana també se solventarà definitivament el problema amb la climatització de l'Auditori Municipal amb dues actuacions. En primer lloc es repararà i impermeabilitzarà la sala on s'ubiquen les màquines de climatització en la coberta transitable de l'Auditori, obres amb un pressupost base de 14.074 euros.
Seguidament, l'Ajuntament repararà la climatització de tot l'Auditori en general. Per a aquesta important actuació el pressupost s'ha fixat en 72.140 euros. Com en el cas de la primera actuació, la falta de pressupost per a manteniment dels aparells i els sostres on estaven ubicats havia provocat infinitat de problemes en aquests dos elements de l'Auditori per filtracions i avaries derivades, que ara quedaran definitivament solucionats.

Accés al Polígon de Mina i enllumenat del centre
Dins d'aquestes licitacions també s'inclou la millora d'un dels accessos al polígon industrial de l'Alqueria de Mina, amb la construcció d'una rotonda al vial entre la Carretera de Benetússer, l'Avinguda Alqueria de Mina i el Carrer Sèquia de Mestalla. Aquesta actuació permetrà un accés més fluid per a cotxes i camions a una de les zones industrials més concorregudes de la localitat. Aquesta ha estat una antiga reivindicació dels empresaris d'aquest polígon que ha sigut atesa per l'Ajuntament.
Per últim, aquesta setmana també ha eixit a licitació un contracte per a la instal·lació de grups òptics en lluminàries del nucli antic de Paiporta que té com a pressupost base 57.974 euros.


Imprimir | EnviarOtros titulares relacionados

Abierto el plazo de inscripción de las escuelas y programas deportivos del Servei Municipal d'Esports (SME) de Paiporta

Giroa i Xupla't el dits guanyen el Tasta Tapes a Paiporta

APIP i l'Ajuntament de Paiporta signen el conveni anual de col·laboració

Oltra: 'En el Consell del Botànic damos la cara y respondemos a la ciudadanía'

Mónica Oltra destaca l'estabilitat i la capacitat de diàleg del Govern del Botànic en la Trobada Ciutadana de Paiporta

Leyre y Javier Navarro arrasen al XIII Campionat de Catalunya TPV i porten 6 medalles al Club d'Espeleologia l'Horta de Paiporta

Paiporta acull la primera jornada de difusió dels projectes europeus Erasmus+ aquest 10 de juliol

Els dos instituts de Paiporta, entre els 25 amb millors notes de Selectivitat de la Comunitat Valenciana

0 Comentarios de los lectores
Si quiere opinar introduzca su nombre, email y su opinion, finalmente pulse enviar. TODOS LOS CAMPOS SON OBLIGATORIOS

Nombre

Email

Debe introducir una dirección de correo válida (no aparecerá publicada)

Titulo para el comentario

Introduzca aquí su comentario

Condiciones de uso:
- El usuario se compromete respetar las normas éticas mínimas de convivencia y respeto hacia los demás.
- Todas las opiniones recibidas en El periódico de aquí serán supervisadas antes de la publicación de las mismas.
- Las opiniones podrán ser borradas (pero nunca modificadas) sin previo aviso.
- Cualquier intento de uso fraudulento del presente formulario será registrado y puesto en conocimiento de las autoridades competentes.

Acepto las normas de uso


Buscar en el Periódico de Aquí

Encuestas
¿Cree que Ciudadanos debería respaldar, como el resto de partidos, la recuperación del Derecho Civil Valenciano?

No

VOTAR
VER RESULTADOS

Opinión
JOSÉ ENRIQUE AGUAR
Ribó seca València
Ribó seca València
Los parques y jardines de València presentan un estado de conservación muy deficiente, y algunos de ellos están muy cercanos al abandono
BIRRAS DE AQUÍ
Xiringuitos
Xiringuitos
Francisco Adán y Albert Llueca

Noticias radio y televisión
TODO ESTO ES MI TELE
¿Qué programas deberían permanecer y cuáles deberían eliminarse en la nueva TVE?
¿Qué programas deberían permanecer y cuáles deberían eliminarse en la nueva TVE?
El cambio de Gobierno, y pese al tortuoso camino para la renovación del Consejo de RTVE, traerá tarde o temprano cambios en la programación de la cadena pública. Tras la finalización de los actuales contratos rubricados con la antigua dirección, las quinielas sobre qué programas continuarán y cuáles no empiezan ya a elucubrarse por los pasillos de TVE. Aquí proponemos algunas ideas sobre cuáles deberían quedarse por su calidad o como ejemplo de servicio público y cuáles corren peor suerte.
TODO ESTO ES MI TELE
Gestmusic prepara un OT para cantantes que quieran relanzar su carrera
Gestmusic prepara un OT para cantantes que quieran relanzar su carrera
Así lo ha confirmado Tinet Rubira, director de Gestmusic Endemol, a través de las redes sociales. La prolífica productora de televisión prepara una edición VIP de Operación Triunfo aunque no será una reunión de triunfitos con ganas de volver a concursar, sino de diferentes cantantes olvidados por las listas de éxitos con ganas de ver resucitada su carrera.

Quiénes somos
Tarifas publicidad
elperiodicodeaqui.com es un producto propiedad de Medios Impresos y Digitales de Aquí S.L., C.I.F.: B-98291750.
En virtud del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual, queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial a través de cualquier medio, canal o dispositivo, de los contenidos ofrecidos a través de este medio, salvo autorización expresa por escrito de la dirección de elperiodicodeaqui.com
Así mismo, queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32.1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad intelectual.
Los términos y condiciones de uso de este sitio en internet quedan reflejados en el documento de aviso legal accesible desde este enlace.


Sistema de gestión de contenidos y posicionamiento web (SEO / SEM) en Valencia ofrecido por konocer software gestión de contenidos, aplicaciones web, desarrollo de software, estrategia web, posicionamiento web, comunity management, desarrollo filemaker