Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALAQUÀS

Alaquàs crea el canal de promoció turística a Youtube i a la web municipal Viu Alaquàs

Aquest canal naix per projectar i posar en valor el ric patrimoni cultural, festiu, monumental i turístic d'Alaquàs
REDACCIÓ - 13/05/2019
Canal de Youtube Canal de Youtube

Alaquàs compta amb una nova via per a la promoció i projecció turística local. Dins del canal municipal a YouTube i a la pàgina web municipal SOM ALAQUAS TV, s'ha creat un nou espai exclusiu, Viu Alaquàs, dedicat a la promoció turística del municipi.

Mitjançant els vídeos que han sigut penjats podrem conèixer el ric patrimoni cultural, monumental, i festiu d'Alaquàs. Així podem trobar com és el tradicional Cant de la Carxofa, Festa d'Interés Turístic Provincial que es celebra els dies 8 i 9 de setembre en honor a la Mare de Déu de l'Olivar i al Crist de la Bona Mort; trobarem també informació gràfica de la tradicional Cordà del Crist, catalogada també com a Festa d'Interés Turístic Provincial. A més, aquest apartat dona cabuda a tota una recopilació d'activitats festives i esdeveniments protagonitzats per associacions, col·lectius i entitats del poble: Moros i Cristians, Cavalcades, Correfocs, Falles, Festival Rock d´Alaquàs (FRA), les ja tradicionals Paelles i el Mercat Medieval. L'expressió més religiosa està encapçalada pels vídeos dedicats a les esglésies de la Mare de Déu de l'Olivar i l'església de l'Assumpció.

Cobra especial rellevància el resum dedicat al nostre Castell-Palau d'Alaquàs i les "Rutes Històriques" creades arran de la celebració del centenari de la declaració del Castell com a Monument Històric Artístic.

A aquest canal de caràcter informatiu que va ser creat per apropar, visualment, tota la informació que s'esdevé a Alaquàs, trobarem a més altres apartats dedicats a "Actualitat", "Festes Majors", "Cultura", "Falles", "Facebook" ( amb accés directe a la nostra xarxa social) i l'apartat de "Notícies" que tenen lloc al nostre municipi.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Las tres subvenciones suman un importe total de 92.400 euros y las bases pueden consultarse en la web municipal
El Ayuntamiento ofrece este servicio desde el año 2012, se convirtió entonces en institución pionera en poner a disposición de las y los ciudadanos este tipo de asistencia, desde su puesta en marcha, el Servicio gratuito de Asistencia Jurídica Hipotecaria en materia de desahucios ha ayudado a más de 200 familias del municipio

Otras noticias en sucesos

Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.