Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALAQUÀS

Alaquàs estrena nova campanya de reciclatge

La campanya ve a recolzar l'índex creixent del reciclatge a la localitat que ha motivat l'increment en un 25% de les freqüències de recollida de paper i plàstic
REDACCIÓ - 05/04/2019
Cartell corporatiu d Cartell corporatiu d"Alaquàs

Amb el lema "#CuidemAlaquàs" el municipi estrena una nova campanya de sensibilització que naix amb l'objectiu d'apropar als veïns i veïnes de la localitat les claus per fer un bon reciclatge. Es tracta d'un vídeo animat inspirat en Alaquàs on es poden veure els diferents contenidors, depòsits i alternatives de reciclatge de les que disposa el municipi.

El vídeo recomana plegar el paper i cartró que depositem als contenidors blaus. Una acció que permetrà estalviar espai i aprofitar al màxim el volum útil dels depòsits. Succeeix el mateix amb els envasos de plàstic, llandes i bricks que deixem al contenidor groc: millor compactats per aprofitar l'espai i perquè la petjada del seu transport siga mínima.

Respecte al vidre, per fer un bon reciclatge hem de depositar les botelles netes i sense tap als contenidors verds, així com la resta de residus orgànics i genèrics als contenidors soterrats i verds foscos senyalitzats.

Pel que fa al reciclatge d'oli de cuina, segons la campanya, es fonamental depositar les botelles de plàstic amb aquest residu ben tancades, d'aquesta manera evitem qualsevol risc per als vianants si s'aboquen. Un litre d'oli contamina 1000 litres d'aigua.

El vídeo fa especial incidència també en la idea de que per desfer-nos dels residus domèstics com pot ser un moble o eines de casa, comptem amb un servei de recollida específic que fa un recorregut pels nostres carrers cada dimecres a les 20:00 hores. Deixar-los abans d'aquesta hora suposa, no a soles un acte de incivisme, sinó també un obstacle a les voreres i un risc per a la resta de ciutadans.

Per últim es recorda que els veïns i veïnes també disposen de les instal•lacions de l'Ecoparc per a la recollida Selectiva de Residus. La planta es troba ubicada al Polígon del Bovalar.

A més, tant els comerços com els establiments d'hostaleria d'Alaquàs poden fer ús del servei de recollida de cartró porta a porta.

Per desfer-nos de residus especials com piles, aparells electrònics i elèctrics, lluminàries, tintes, tòner usat i taps de suro es recomana consultar el llistat de punts nets repartits per tota la ciutat i que podrem localitzar a la web municipal: www.alaquas.org, a l'apartat de medi ambient. Recicla! junts, juntes #CuidemAlaquàs!

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Los agentes la liberaron tras quedar parcialmente atrapada, la trasladaron a un lugar seguro y le taponaron la herida hasta la llegada de asistencia sanitaria
Esta iniciativa acogerá a 18 niños y niñas, y que se suma a las aulas ya existentes en Federico Maicas y San Juan Bautista

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.