Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DELS SORELLS

Albalat dels Sorells aprova uns comptes amb 2,7 milions d'euros per al 2018

Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, va remarcar que "estem davant d'uns pressupostos que continuen posant èmfasi en les persones i les seues dificultats"
REDACCIÓ - 19/01/2018
Nicolau Claramunt, alcalde d Nicolau Claramunt, alcalde d"Albalat dels Sorells. EPDA

El passat 9 de gener, l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells va aprovar amb els vots a favor de Compromís (4) i el PSOE (2) i el posicionament en contra del Partit Popular (5), els pressupostos municipals per al 2018.

Segons explica Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, estem davant d'uns pressupostos que continuen posant èmfasi en les persones i les seues dificultats. L'ocupació, la cultura i la promoció del comerç local són també punts importants dels comptes de 2018.

En este sentit, comenta Claramunt que, s'han consignat partides per subvencionar l'IBI, ajudes a l'escolarització de 0 a 3 anys, subvencions per naixement i bo del metro. Es manté la consignació d'ajudes d'emergència social i els programes de serveis socials com menjar a casa,mantin-teen forma, suport escolar, programa igualtat, programa intervenció social, majors i dones, sensibilització i erradicació de la violència de gènere. S'augmenta també fins a 50.000 euros el programa de foment de l'ocupació per contractació de veïns i veïnes del municipi.

Claramunt destaca que seran més de 150.000 € els que es dedicaran directament a les persones, augmentant significativament esta quantitat respectel'any passat. Pel que fa al cost del deute viu, l'Ajuntament destinarà en el 2018, 116.000 euros, 95.487 € per amortització de capital i 21.119 € pels interessos dels crèdits que l'Ajuntament va contraure en el passat.

També destaca el màxim responsable que, la feina feta i la bona gestió mantinguda durantestalegislatura permet introduir altre canvi significatiu en estos pressupostos, la consignació de 379.500 € en el capítol d'inversions. Dels quals 160.000 € seran amb recursos propis de l'Ajuntament.

Per finalitzar, Claramunt indica que en només dos anys i mig l'equip de govern ha aprovat ja 4 pressupostos, cal remarcar que els de 2015 els va tindre que presentar el nou equip de govern per que l'anterior corporació no ho va fer. Indica el primer edil que s'ha passat d'uns pressupostos sense marge de maniobra a uns comptes com els del 2018 que seran una molt bona ferramenta econòmica per la gestió de l'equip de govern.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

De manera provisional s´ha obert la passarel•la de la V-21, d’accés a la platja de Meliana. Amb aquesta actuació, s’ha construït de nou la passarel•la
La campaña se lanzó simultáneamente en las diferentes redes sociales municipales ylas publicaciones han llegado a tener un alcance de más de 5.000 personas con una media de 200 participantes en los concursos que se han organizado

Otras noticias en sucesos

Esta robo se ha solventado con la detención de dos varones de como presuntos autores de un delito de falsificación de documento público y otro de sustracción de vehículo a moto
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.