Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DELS TARONGERS

Albalat dels Tarongers s'ompli de cultura i música

El municipi celebra el festival Musikestiu per segon any, la tercera edició del Concurs de Pintura Ràpida Michavila i acull l'òpera 'Bastià i Bastiana'
REDACCIÓN - 06/07/2017
Un participant del concurs de pintura. EPDA Un participant del concurs de pintura. EPDA

La cultura i la música envaeixen aquest estiu el municipi d'Albalat dels Tarongers. Com a avantsala a les festes patronals, la localitat ofereix diversos actes i certamenes culturals com són l'òpera 'Bastià i Bastiana' dins del programa Els Arts Volant engegat per la Diputació de València i el Palau dels Arts Reina Sofia; el festival MusikEstiu amb classes magistrals de la mà de reconeguts músics de la comarca, i la tercera edició del Concurs de Pintura Ràpida Joaquín Michavila.

El primer dels actes que se celebrarà és l'òpera 'Bastià i Bastiana', que s'escenificarà en la localitat el diumenge 23 de juliol en el jardí del riu, sobre un camió-escenari dotat amb tot el material per a la realització d'un espectacle operístic. Un projecte de difusió cultural per a fer arribar l'òpera, un ben cultural reconegut com a patrimoni de la humanitat, a qualsevol racó de la geografia valenciana.

La música serà la protagonista els dies 24, 25 i 26 de juliol amb la celebració del MusikEstiu. Una iniciativa municipal que es repeteix per segon any consecutiu i que inclou classes magistrals a càrrec de músics reconeguts de la comarca com María José Muñoz, que ocupa la plaça de flautín en l'Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid; José I. Cotolí d'Algímia que ocupa la plaça de trombó en l'Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid; Baltasar Perelló d'Estivella, trombó solista de l'Orquestra Simfònica de RTVE; Germán Asensi d'Albalat dels Tarongers, trompeta solista en l'Orquestra Simfònica de RTVE; César Asensi d'Albalat dels Tarongers, trompeta solista de l'Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid; Edu Raimundo d'Albalat, clarinet i clarinet baix de l'Orquestra Nacional d'Espanya, i José Ricardo Forner també d'Albalat, que és professor de clarinet en el Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Tortosa. En aquest sentit, l'alcaldessa, Maite Pérez, ha informat que a part de les classes enguany també s'oferiran concerts. Així doncs, el dilluns 24 actuarà María José Muñoz, que oferirà un concert de flauta i marimba. A continuació, s'oferirà un quintet de metalls amb José I. Cotolí, Baltasar Perelló, Germán Asensi i César Asensi. El dimarts 25 de juliol serà el torn dels clarinets amb un concert de Edu Raimundo i José Ricardo Forner, i el dimecres 26 de juliol es clausurarà el festival amb un concert de tots els professors amb els alumnes.

Els interessats a rebre les classes poden apuntar-se en l'ajuntament d'Albalat dels Tarongers. Les places són limitades.

Premis

Finalment, la tercera edició del Concurs de Pintura Ràpida Joaquín Michavila es durà a terme en el municipi el 5 d'agost. Un certamen que reuneix a grans pintors que plasmen diferents escenaris de la localitat. El Consistori atorgarà tres premis i un al millor pintor local.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

En total, se han invertido 375.876 eurospara contratar a 41 personas en los meses de veranoy 244.955 euros para un camión de recogida de basura de carga lateral
El concert serà el dimarts 20 d'agost a les 22.30 hores al Teatre Romà

Otras noticias en sucesos

El presunto autor se entregó en dependencias policiales poco después de lo sucedido en Gandía
Los bomberos han extinguido al mediodía de hoy un incendio en un autobús de línea regular en la carretera CV-35 (pista de Ademuz). Aún se desconocen las causas del fuego por el que, afortunadamente, no ha habido que lamentar daños personales.
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.