Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MASSANASSA

Alcalde de Massanassa, Paco Comes: "El nostre projecte està obert al consens"

Comes parla en esta entrevista sobre els resultats electorals que ha obtingut el partit popular en massanassa i dels projectes que fica-ren en marxa en l'anterior legislatura i que finalitzaran en els pròxims quatre anys
MARÍA VENTURA - 28/06/2019
Paco Comes Paco Comes
Després de les eleccions municipals del passat 26 de maig, el Periódico de Aquí manté una xarrada amb el reelegit alcalde de Massanassa, Paco Comes. El primer edil ha aconseguit ser un dels pocs populars a conservar i reforçar el número dels seus votants. El Partit Popular de la localitat ha aconseguit un total d'onze edils en el Consistori, resultat que li dóna l'hegemonia del govern per als pròxims anys amb majoria absoluta. Comes parla en aquesta entrevista del seu projecte de futur i dels resultats obtinguts en les urnes, tant a nivell local com comarcal, ressaltant el fort ascens dels socialistes a l'Horta Sud.
Malgrat la majoria absoluta, Comes afirma tindre un projecte obert i de consens i de participació de la resta de forces polítiques pel bé de la ciutadania de Massanassa.
Ha destacat com a principals projectes a dur a terme a curt termini la semipeatonilización d'algunes zones així com salvaguardar les polítiques en matèria d'igualtat en el municipi.
S'esperava que la ciutadania li donara la majoria absoluta?
La veritat és que esperaven tindre bons resultats, per la feina feta els últims quatre anys i pel projecte que hem presentat al poble per a la pròxima legislatura, però obtindre majoria absoluta ha sigut una gran sorpresa i naturalment una gran alegria. Hem presentat una bona candidatura amb persones preparades, combinant l'experiència amb la il·lusió de persones que s'incorporen per primera vegada al projecte, i crec que la ciutadania ha valorat tots els factors per renovar-nos la confiança. Volem també felicitar als grups que han aconseguit representació al consistori, i animar als companys i companyes dels altres grups a seguir treballant pel poble. El nostre projecte està a obert al consens i a la participació pel bé del nostre veïnat.
Què és el primer que va a posar en marxa del seu programa electoral?
El primer és continuar escoltant a la gent, estar al seu costat i tindre la porta oberta, que és el que sempre hem fet. Afortunadament tenim ja en marxa projectes com són la semipeatonalització i millora de les vies públiques amb el reasfaltat de carrers; o les polítiques d'igualtat amb l'inici del Programa d'Assistència Integral a les dones amb la col·laboració de l'associació CAVAS. Són dos exemples, però també comencem a treballar en altres projectes com el parc multiaventura o les aules de música.
Què pensa que és el més fàcil i difícil d'aconseguir de les seues propostes electorals?
Hem presentat un programa realista, sense grans pretensions i obert a les necessitats i demandes que vagen sorgint per part dels veïns i veïnes. L'economia local ens permet portar endavant els projectes, un d'ells molt ambiciós, com és la construcció de la segona fase de l'auditori per a les aules de música. Difícil no serà, però sí lent, pels tràmits administratius i l'envergadura de les obres. Ara el prioritari és conformar el nou ajuntament i reassignar les tasques per a funcionar en equip i tirar endavant tots els projectes.
Quina valoració fa dels resultats de les eleccions del 26 de maig a la comarca de l'Horta Sud?
Els resultats a la comarca han sigut prou bons per als socialistes i no tant per al PP, però des de la nostra posició en la Mancomunitat de l'Horta Sud farem una oposició responsable i fiscalitzadora. En clau interna, treballarem per a recuperar i augmentar els suports de la ciutadania de la comarca.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

L'objectiu d'aquesta campanya és conscienciar a la població jove sobre la necessitat de moderar el consum d'alcohol per a disfrutar al màxim de les festes, previndre i evitar agressions sexuals i aconseguir que les celebracions siguen segures per a totes les persones
El acondicionamiento de la parcela de Parc Central es una de las actuaciones que se incluyen en la lista de Inversiones Financieramente Sostenibles

Otras noticias en sucesos

n hombre de 28 años ha fallecido este domingo a consecuencia de la caída que ha sufrido mientras practicaba escalada en la sierra de la localidad alicantina de Redován, han informado fuentes del Ayuntamiento
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.