Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALFARA DE LA BARONIA

Alfara de la Baronia inicia les obres del nou centre cultural amb un pressupost de 191.571€

L'edifici de 513 metres quadrats tindrà dues plantes i comptarà amb una sala d'audiovisuals i un escenari
M. MARTÍNEZ - 08/02/2018
Imatge virtual de la casa de cultura. EPDA Imatge virtual de la casa de cultura. EPDA

L'Ajuntament d'Alfara de la Baronia ha iniciat les obres del nou Centre Cultural del poble. Es tracta d'un edifici subvencionat per la Diputació de València, dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis, amb un pressupost de 191.571 euros

L'immoble constarà d'una superfície de planta de 513 metres quadrats, dels quals 450,70 estaran en planta baixa i els altres 102,89 metres quadrats, en el soterrani com a magatzem. La planta baixa quedarà distribuïda en hall, camerinos, banys, sala d'audiovisuals, taquilles, escenari obert, a dos costats, per a poder fer representacions tant a l'interior, com en l'exterior i una sala amb cadires, no fixes, que servirà com a pati de butaques en el cas de fer representacions teatrals, cinema, audicions de música, concerts, i com a sala diàfana per a balls.

El projecte d'execució d'obra nova es va a realitzar en diverses fases. En el present exercici van a executar-se tres fases que consisteixen en moviment de terres, xarxa de sanejament i pluvials, fonamentació, estructura, farciments, coberta i obra de paleta i tancaments i preinstal·lacions. Quedant per a l'exercici següent revestiment de paraments, sòls i sostres, instal·lacions, fusteria de fusta i metàl·lica, acristalamiento i pintura.

Amb la construcció d'aquest centre l'Ajuntament pretén disposar d'un espai amb capacitat suficient per a poder albergar qualsevol esdeveniment cultural, des d'una representació teatral, la projecció d'una pel·lícula, musicals, sarsueles i concerts, entre altres. Així com qualsevol activitat que pretenguen realitzar les diferents associacions culturals del municipi. Així mateix, disposar d'una sala, on en el cas de pluja i mal temps i estar programada la seua actuació a l'aire lliure, poder realitzar l'actuació en el seu interior sense problemes.

Com no podia ser d'una altra forma, l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alfara de la Baronia "està treballant amb molt esforç per a millorar la qualitat de vida de tots els veïns de Alfara. És una llàstima que alguns que es dedicaven a donar lliçons sobre acostar el muscle hagen perdut aquest costum en tan poc temps. En canvi, l'única preocupació que tenen actualment és la de criticar a l'equip de govern, la qual cosa no ens sembla malament, però sempre dins de la veritat i mai amb mentides, sent la mentida fins a aquests moments la forma d'actuar d'aquests senyors", lamenta l'alcalde del Consistori d'Alfara de la Baronia, Carlos Herrera.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

La formación naranja exige la puesta en marcha de la Comisión de Playas

Otras noticias en sucesos

Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.