Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ELECCIONS MUNICIPALS / PICANYA

Almenar qualifica a Oltra de "dèficit democràtic" després d'una visita de la Vicepresidenta a Picanya

Almenar: "Respecte les decisions democràtiques del poble de Picanya"
MARÍA VENTURA - 22/05/2019
Alcalde i candidat del PSOE a Picanya, Josep Almenar Alcalde i candidat del PSOE a Picanya, Josep AlmenarCarta Oberta a Mónica Oltra al Facebook de Almenar Carta Oberta a Mónica Oltra al Facebook de Almenar

La Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, va visitar dilluns passat la localitat de Picanya, en un dels actes programats per l'agrupació municipal de Compromís durant la campanya electoral, per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Durant la seua visita, Oltra va exposar la necessitat de canvi de govern a Picanya perquè "porta massa temps governant la mateixa persona".
Les declaracions de la Vicepresidenta han tingut la seua repercussió i l'actual alcalde i candidat socialista a la reelecció, Josep Almenar Navarro, no ha dubtat a contestar les seues declaracions a través del seu compte personal de Facebook. En una carta oberta a Mónica Oltra, Almenar la tatxa de tindre un "important dèficit democràtic", justifica el seu llarg recorregut a l'ajuntament de Picanya com "exactament el temps que picanyeres i picanyers han decidit. Jo, cada quatre anys, m'he sotmés al criteri i la veu del poble...no és vosté qui pot decidir-lo".
Durant la visita a la localitat de Picanya, la líder de Compromís també va definir les polítiques dels socialistes com a "política antiga", al que Almenar no ha dubtat a recriminar-li que eixes accions "en ciutats com ara València, són noves". "Les polítiques de fer un poble verd, amb més arbres, amb més carril-bici, amb una bona educació pública, amb més serveis per als majors, per als joves, amb accions per a calmar el trànsit de vehicles, accions formatives i de foment d'ocupació, d'esport, de cultura, de tradicions, la creació de zones per als vianants, de participació ciutadana...són polítiques antigues, que les portem endavant des de fa molts anys". "En tots els pobles on governen els seus -Compromís-, les 'noves polítiques' són les 'polítiques antigues' que fem a Picanya" conclou l'alcalde de la localitat.
D'altra banda, Almenar, convida a la Vicepresidenta, Mónica Oltra, a visitar el seu municipi fora del període electoral perquè "estaríem encantats de comptar amb el suport i col·laboració de la institució que vosté representa per a continuar millorant el poble de Picanya".
Finalment, el candidat socialista desitja molta sort a Oltra en el futur perquè "vosté podrà fer eixe treball mentre les valencianes i els valencians així ho decidisquen. Ni molts anys, ni pocs, exactament el que marquen valencianes i valencians. Perquè vosté, com jo, no tenim més poder que el que ens donen les persones. Cap altre. Mentrestant, respecte les decisions democràtiques del poble de Picanya".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Paiporta seguix de festa, i en aquest últim tram de les Festes de Sant Roc els Moros i Cristians i la música i el ball han estat els protagonistes
Además de talleres, actividades educativas y de ocio y salidas a la playa, Estiu Lúdic proporciona a las y los participantes el almuerzo y la comida durante los meses de julio y agost

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Esta robo se ha solventado con la detención de dos varones de como presuntos autores de un delito de falsificación de documento público y otro de sustracción de vehículo a moto
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.