Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SAGUNT

Arranca la segona jornada d'actes del Dia de la Romanitat de Sagunt

Una conferència, un taller de mosaic, visites guiades per monuments romans i un sopar romà entre les activitats previstes per a este cap de setmana
REDACCIÓN - 12/09/2019

La celebració del Dia de la Romanitat a Sagunt arriba a la seua segona setmana d'actes. Després d'una primera jornada en la qual va tindre lloc la inauguració d'esta celebració, una exposició i una conferència, es presenta un cap de setmana replet d'activitats culturals i arqueogastronòmicques amb recreació històrica.


El divendres 13 de setembre, a les 19.00 hores, la Via del Pòrtic acollirà la conferència 'La localització de la ciutat iberorromana d'Arse-Sagumtum', a càrrec del president del Centre d'Estudis del Camp de Morvedre, Manuel Civera. En acabar, hi haurà un tast tècnic de productes d'època altimperial romana reconstruïts científicament: Baetica, Flor de Garum i Columena Caseus.


El dissabte 14 de setembre, a les 11.00 hores, tindrà lloc una visita guiada pels principals monuments romans de Sagunt amb la guia Celia Peris. A continuació, a les 13.00 hores, hi haurà un taller de mosaic romà en La Llar dels Déus, per a màxim 30 adults. A la vesprada, a les 18.00 hores hi haurà una visita guiada a càrrec de Charo i Amparo de la Domus Baebia sobre 'La vida privada a la Saguntum romana', amb un màxim de 50 places. A les 19.00 hores, el Museu de l'Escena Grecollatina acollirà una visita dramatitzada a càrrec de Gemma López per a màxim 50 persones. I, finalment, a les 21.00 hores, el Gastro-Duc acollirà un sopar romà elaborat a partir dels antics tractats d'Apici i maridat amb vins reconstruïts d'època romana Baetica.


El diumenge 15 de setembre, a les 11.00 hores, l'oficina de Turisme de Sagunt serà el punt de partida d'un recorregut pel Castell de Sagunt amb recreacions històriques de cadascuna de les cultures i èpoques que han format part de la seua història. En acabar el recorregut, hi haurà una degustació i un brindis a càrrec de Saguntum Augusta i La Llar dels Deús amb vins reconstruïts d'època romana Baetica.


Les reserves per a la conferència, la visita guiada en la Via del Pòrtic o el recorregut pel Castell de Sagunt es realitzaran en l'oficina de Turisme de Sagunt o telefonant al 96 265 58 59. La resta d'activitats com el taller, la visita dramatitzada o el sopar es reservaran en La Llar dels Déus o telefonant al 657 665 404.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Pablo Perales ha sido convocado directamente por la United World Wrestling
El camión procedía de Soria y está cargado de madera de pino destinada a fabricar palés en una empresa situada en el polígono industrial de Algar de Palancia

Otras noticias en sucesos

Podría tratarse de un suicidio según las primeras hipótesis
El buscado -de 35 años, alto y de complexión atlética- escapó del cuartel general de la policía de Turín saltando por una ventana situada a cuatro metros de altura
Quizá te interese...

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.