Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBUIXECH

Albuixech crearà una borsa de Policia Local per a cobrir la pèrdua d'agents

El ple de l'Ajuntament d'Albuixech ha aprovat per unanimitat la moció presentada per Compromís per a la creació d'una borsa de treball de policies locals
REDACCIÓN - 03/12/2016

El darrer divendres 25 es va aprovar per unanimitat la moció portada al ple per Compromís per Albuixech per a la creació d'una borsa de treball de policies locals que permeta cobrir les baixes ocasionades pel sistemàtic abandó d'agent que pateix el consistori durant els últims anys.

El portaveu de Compromís, Josep Bort, va indicar que "l'actual tendència migratòria dels policies locals d'Albuixech que abandonen les seues places en propietat per a cobrir altres llocs en altres localitats, està portant a la contractació de gran nombre d'agents en règim d'interinitat, havent de recórrer a borses de treball d'altres municipis".

La moció incidia en la importància d'engegar processos on la igualtat d'oportunitats, l'equitat, el mèrit i la capacitat en l'accés a la funció pública estiguen garantits, per ser una obligació establida pel text refós de la llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic i de la llei d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana. Una exigència que Compromís recorda a l'alcalde, ja que el consistori ve incomplint totes les normes relatives a la selecció de funcionaris interins de policia local, tant en matèria genèrica de funció pública, com en matèria específica de policia local.

"Una borsa de treball és una eina útil per a facilitar la incorporació de treballadors en cas de necessitat i mantenir la transparència a la qual estem obligats els que desenvolupem un servei polític públic" ha afegit Bort.

La moció ha sigut recolzada per la totalitat dels grups polítics, per la qual cosa els serveis tècnic-jurídics de l'ajuntament elaboraran unes bases reguladores de convocatòria per a la creació d'una borsa de treball de policia local que es convocarà el més aviat possible i estarà vigent fins al moment en què es constituïsca una altra com a conseqüència de la finalització d'un procés de selecció per a l'adquisició de la condició de funcionari de carrera en la categoria d'agent del cos de policia local de l'ajuntament d'Albuixech.

Más información local y comarcal en www.elperiodicodeaqui.com

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Desde esta mañana y hasta el 5 de enero, las familias con niños disfrutan de 11 a 19 horas de un ocio diferente
Un año más se va a instalar un punto violeta en los actos más multitudinarios de las fiestas como los conciertos

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.