Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBAL

Catarroja i Albal signen el projecte EDUSI valorat en 10,5 milions d'euros

Ambdós municipis tornaran a presentar les Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integral al Fons Europeu de Desenvolupament Regional
REDACCIÓN - 21/11/2017
Alcaldes d Alcaldes d"Albal y Catarroja en la signatura de l"EDUSI. EPDA

Els ajuntaments de Catarroja i Albal s'han reunit este matí per a concretar la signatura de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI), projecte valorat en 10,5 milions d'euros.

Amdós municipis presentaran les seues estratègies a la tercera convocatòria de les ajudes cofinançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comissió Europea.

El projecte sorgeix de la voluntat de Catarroja i Albal de fer front conjuntament a alguns dels problemes que afecten les dues localitats. Així, s'han plantejat diversos objectius que pretenen resoldre problemes urbanístics i protegir el medi ambient, promoure l'ús de les TIC o fomentar l'activitat empresarial.

Modificacions del projecte

En termes generals, les estratègies han mantingut les línies d'actuació ja proposades. L'any passat, Catarroja i Albal ja van intentar accedir a les ajudes de l'EDUSI, però el projecte no va ser seleccionat. Tanmateix, en esta ocasió s'han produït algunes modificacions en l'apartat social del projecte.

Així, com a novetat, Catarroja ha inclòs a l'EDUSI tots els seus processos de participació ciutadana, com són les enquestes de qualitat de vida o les xarrades per a arreglar els barris. A més, també s'ha reforçat l'estratègia de promoció de la inclusió social i la lluita contra la pobresa amb diversos programes d'integració.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Las bajas por lesión han mermado las posibilidades de repetir podio
Es celebra la segona jornada per a la formació i capacitació dels i les participants en aquesta iniciativa en pro de la lluita contra la violència de gènere

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.