Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
CATARROJA

Catarroja inverteix 40.000 euros en millorar l'enllumenat públic

Es reforçarà l'enllumenat dels voltants de l'estació de tren i de les zones de jocs infantils dels parcs
REDACCIÓ - 13/02/2018

L'Ajuntament de Catarroja dedicarà un total de 40.000 € en inversions en l'enllumenat del municipi. El consistori, després d'analitzar un informe tècnic, ha decidit destinar esta quantitat a la millora l'enllumenat als carrers i els parcs.


La major part de la inversió –més d'11. 000 €– servirà per a reforçar l'enllumenat de l'exterior de l'estació de Renfe de Catarroja. Amb açò, es donarà resposta a una de les demandes més recurrents quant a la llum dels carrers. En breu, les persones que facen ús del tren, així com els veïns que aparquen el seu vehicle a la zona, la trobaran perfectament il·luminada.


Aproximadament uns 6.000 € es destinaran, d'altra banda, a les zones de jocs infantils dels parcs del municipi. Es millorarà l'enllumenat del parc 8 de Març, del Príncep d'Astúries, el Fumeral, Arnau Vilanova, el de la plaça dels Furs i els situats a la Ronda Est, al carrer Joaquín Escrivá amb Victoria Costa i al carrer Pintor Ribalta amb Doctor Marañón.


Així mateix, com a novetats s'instal·larà un fanal central de quatre braços a la rotonda de la Ronda Nord i a la de la Rambleta amb Vicent Andrés Estellés, respectivament. S'invertiran més de 3.500 € en esta acció, que servirà per reforçar la seguretat de les persones que circulen per la zona.


Estalvi energètic

La resta del pressupost s'invertirà en l'ampliació de l'enllumenat del mercat –uns 2.500 €– i en la reparació i reposició dels cablejats que es troben en mal estat i l'adequació de les connexions.


Estes millores en l'enllumenat s'afigen a les ja realitzades al carril bici de la CV-400, la coneguda com la "ruta del colesterol". Així mateix, també s'ha intensificat la llum del carrer Sant Antoni, com a part de les accions realitzades al projecte Reviu el Raval. Cal recordar també que l'enllumenat públic ja funciona pràcticament en la seua totalitat amb LED, suposant un estalvi energètic molt important.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Del 24 al 28 de setembre, el Museu Comarcal de l’Horta Sud acollirà diferents activitats entorn a este arbre tant important en el patrimoni agrícola de la ciutat
El PP presenta una moción para que Torrent exija al Estado las entregas a cuenta que tiene retenidas por la participación en los tributos del Estado y el Fondo Complementario

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
La víctima les había robado dinero y heroína que guardaban en la casa
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.