Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
CATARROJA

Catarroja inverteix més de 400.000 euros en programes d'ocupació

En total s'han incorporat al consistori 56 persones que ja treballen i es formen en diversos departaments
REDACCIÓ - 01/08/2018
L L"alcaldessa en funcions de Catarroja, Lorena Silvent, amb els nous treballadors i treballadores. EPDA

L'Ajuntament de Catarroja ha rebut hui 34 persones contractades a través de diversos programes públics d'ocupació que el consistori ha posat en marxa per combatre la desocupació.

La regidoria d'Impuls Econòmic ha invertit més de 400.000 euros procedents d'ajudes de la Generalitat i la Diputació de València amb la finalitat d'acabar amb la desocupació de les persones majors de 55 anys i aconseguir que els i les joves puguen accedir al seu primer contracte laboral.

A estes contractacions cal afegir els 22 estudiants del programa 'La Dipu et beca' que s'incorporaren a principis de juliol. En total, 56 persones treballen i es formen en diverses àrees administratives.

Avalem joves

Concretament, l'Ajuntament ha contractat 14 persones desocupades de més de 55 anys, procedents del Pla D'Ocupació Conjunt, que treballaran al consistori entre 4 i 5 mesos: 9 ho faran com a peons i 5 com a tècnics.

D'altra banda, Catarroja també ha contractat 20 persones menors de 30 anys del programa de Garantia Juvenil del SERVEF (Avalem Joves). En total, són 16 persones qualificades, que s'han incorporat a diverses àrees del consistori com Territori, Turisme o Mercat, entre altres. Les 4 persones restants, no qualificades, formen part de la brigada. Totes estaran contractades per un període de 12 mesos.

Impuls a l'ocupació

L'Alcaldessa en funcions i regidora d'Impuls Econòmic, Lorena Silvent, ha rebut a els 34 treballadors i treballadores que s'han incorporat hui i els ha donat la benvinguda. Posteriorment, s'han distribuït pels diversos departaments als quals se'ls ha assignat.

Per a Lorena Silvent, l'Ajuntament "està fent un esforç important" per aconseguir que aquells i aquelles que estan sense treball tinguen "un accés digne, a través de programes d'ocupació al mercat de treball", especialment, "aquells grups més sensibles a la desocupació". "Per a nosaltres és primordial potenciar una política activa d'ocupació que es complementa amb programes de formació que, en un alt percentatge, estan possibilitant que les persones inscrites troben feina", ha afegit.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Com cada any, el xiquets i xiquetes del barri de «Les Palmeres» presenten els seues dibuixos al concurs anual celebrat per esta associació que te lloc durant les Festes del Barri
A poques setmanes per a l'inici dels festejos l'Ajuntament ja ha obert el termini d'inscripció per als concursos que tindran lloc durant les Festes Majors

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
El presunto autor se entregó en dependencias policiales poco después de lo sucedido en Gandía
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.