Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
CATARROJA

Catarroja promociona l'ús de la bicicleta entre el personal de l'administració pública

La mesura facilitarà als treballadors i treballadores del Servef, instituts, el jutjat o la Seguretat Social el carnet d'usuari i usuària del servici de préstec de bicis
REDACCIÓ - 19/02/2018
Bici de Bici de "Catarroda". EPDA

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Mobilitat, ha posat en marxa una campanya per a incentivar la mobilitat sostenible i aprofitar les possibilitats del servici de préstec de bicicletes públiques Catarroda.


Així, des de la regidoria s'ha donat la possibilitat a entitats com el SERVEF, l'Agència Tributària, la Tresoreria de la Seguretat Social, els jutjats, el Centre de Salud o els instituts de fer arribar un llistat amb el personal interessat en desplaçar-se pel municipi fent ús de les bicicletes del Catarroda.


Una vegada s'hagen recollit estes dades, l'Ajuntament s'encarregarà dels tràmits pertinents per a proporcionar a les persones interessades un carnet d'usuari o usuària que els permeta llogar bicicletes en els diversos punts de Catarroda que se situen a la localitat.


El servici Catarroda ofereix la possibilitat d'utilitzar les bicicletes públiques de forma gratuïta per a trajectes de menys de 60 minuts. Transcorregut este temps, s'ha de deixar la bicicleta a un punt de préstec, encara que, si fóra necessari, és possible llogar-la de nou.


Cal dir que este servici de préstec de bicicletes pot ser utilitzat per qualsevol persona interessada a partir de 16 anys –els menors d'edat amb una autorització del pare, mare o tutor– donant-se d'alta en l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà.


Punts de préstec


En l'actualitat, el servici compta amb un total de 14 punts de préstec repartits per tot el municipi. Entre altres, es poden trobar estacions de Catarroda al Centre de Salut, a la piscina coberta, al poliesportiu municipal, a la universitat de la Florida o al Port de Catarroja.


A més, des del mes de juliol és possible desplaçar-se fins a València utilitzant les bicicletes de Catarroda, gràcies a la instal·lació de diverses estacions intermodals –situades a la Creu Coberta, al complex Nou d'Octubre, el carrer Maestro Rodrigo, Sant Isidre i la Universitat Politècnica de València– on es poden deixar les bicicletes de Catarroda i intercanviar-les per les del Valenbisi.


Este sistema de connexió intermodal també permet utilitzar els serveis de préstec de Torrent, Paterna, Mislata, Aldaia, Quart de Poblet, Xirivella, Alaquàs, Burjassot i Alboraia amb la targeta de Catarroda.


Aposta per la mobilitat plural i sostenible


Per al regidor de mobilitat, Martí Raga, la iniciativa servirà per "impulsar el transport respectuós amb el medi ambient i permetre a les persones interessades desplaçar-se pel municipi de forma sostenible".


A més, les obres de construcció d'un carril bici segregat de la calçada que connectarà l'estació de Renfe amb el Port de Catarroja ja es troben en marxa i en els pròxims mesos serà possible visitar l'entorn de l'Albufera fent ús de la bicicleta de forma segura.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El PP presenta una moción para que Torrent exija al Estado las entregas a cuenta que tiene retenidas por la participación en los tributos del Estado y el Fondo Complementario
El abogado Pedro Albares Castejón, Director de Albares Abogados Manises y Valencia, vuelve a recibir un nuevo Premio Europeo por la excelencia y la Calidad en sus servicios jurídicos

Otras noticias en sucesos

Podría tratarse de un suicidio según las primeras hipótesis
El buscado -de 35 años, alto y de complexión atlética- escapó del cuartel general de la policía de Turín saltando por una ventana situada a cuatro metros de altura
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.