Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
CATARROJA

Catarroja promociona l'ús de la bicicleta entre el personal de l'administració pública

La mesura facilitarà als treballadors i treballadores del Servef, instituts, el jutjat o la Seguretat Social el carnet d'usuari i usuària del servici de préstec de bicis
REDACCIÓ - 19/02/2018
Bici de Bici de "Catarroda". EPDA

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Mobilitat, ha posat en marxa una campanya per a incentivar la mobilitat sostenible i aprofitar les possibilitats del servici de préstec de bicicletes públiques Catarroda.

Així, des de la regidoria s'ha donat la possibilitat a entitats com el SERVEF, l'Agència Tributària, la Tresoreria de la Seguretat Social, els jutjats, el Centre de Salud o els instituts de fer arribar un llistat amb el personal interessat en desplaçar-se pel municipi fent ús de les bicicletes del Catarroda.

Una vegada s'hagen recollit estes dades, l'Ajuntament s'encarregarà dels tràmits pertinents per a proporcionar a les persones interessades un carnet d'usuari o usuària que els permeta llogar bicicletes en els diversos punts de Catarroda que se situen a la localitat.

El servici Catarroda ofereix la possibilitat d'utilitzar les bicicletes públiques de forma gratuïta per a trajectes de menys de 60 minuts. Transcorregut este temps, s'ha de deixar la bicicleta a un punt de préstec, encara que, si fóra necessari, és possible llogar-la de nou.

Cal dir que este servici de préstec de bicicletes pot ser utilitzat per qualsevol persona interessada a partir de 16 anys –els menors d'edat amb una autorització del pare, mare o tutor– donant-se d'alta en l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà.

Punts de préstec

En l'actualitat, el servici compta amb un total de 14 punts de préstec repartits per tot el municipi. Entre altres, es poden trobar estacions de Catarroda al Centre de Salut, a la piscina coberta, al poliesportiu municipal, a la universitat de la Florida o al Port de Catarroja.

A més, des del mes de juliol és possible desplaçar-se fins a València utilitzant les bicicletes de Catarroda, gràcies a la instal·lació de diverses estacions intermodals –situades a la Creu Coberta, al complex Nou d'Octubre, el carrer Maestro Rodrigo, Sant Isidre i la Universitat Politècnica de València– on es poden deixar les bicicletes de Catarroda i intercanviar-les per les del Valenbisi.

Este sistema de connexió intermodal també permet utilitzar els serveis de préstec de Torrent, Paterna, Mislata, Aldaia, Quart de Poblet, Xirivella, Alaquàs, Burjassot i Alboraia amb la targeta de Catarroda.

Aposta per la mobilitat plural i sostenible

Per al regidor de mobilitat, Martí Raga, la iniciativa servirà per "impulsar el transport respectuós amb el medi ambient i permetre a les persones interessades desplaçar-se pel municipi de forma sostenible".

A més, les obres de construcció d'un carril bici segregat de la calçada que connectarà l'estació de Renfe amb el Port de Catarroja ja es troben en marxa i en els pròxims mesos serà possible visitar l'entorn de l'Albufera fent ús de la bicicleta de forma segura.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La ciudad dispondrá de 15 puntos de recarga eléctricos distribuidos por diferentes áreas del municipio
Del 24 al 28 de setembre, el Museu Comarcal de l’Horta Sud acollirà diferents activitats entorn a este arbre tant important en el patrimoni agrícola de la ciutat

Otras noticias en sucesos

La víctima les había robado dinero y heroína que guardaban en la casa
La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.