Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

Comença la instal·lació de la fibra òptica en el polígon industrial i les urbanitzacions La Llomaina i Monte Horquera de Vilamarxant

En el polígon ja està desplegada la fibra i en poques setmanes ja es podran sol·licitar les altes dels serveis
REDACCIÓ - 11/09/2019
Treballs que se estan realitzant en el polígon Treballs que se estan realitzant en el polígon

La Regidoria d'Innovació i Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Vilamarxant, dirigida per Xavier Jorge, ha aconseguit que comence la instal·lació de la fibra òptica en el polígon industrial de l'Archilagar del Rullo i a les urbanitzacions de la Llomaina i Monte Horquera.

 

Els treballs per a la instal·lació de la fibra òptica ja han començat i permetran tant a les empreses del polígon com de les urbanitzacions de la Llomaina i Monte Horquera disposar d'un servei òptim en el que a connectivitat es refereix.

 

Després de les reiterades peticions per part d'empresaris i veïns, el regidor Xavier Jorge i l'informàtic Dani Simó van mantindre una reunió en el Centre d'Innovació i Ciberseguretat Telefònica al juliol amb els responsables d'I+D, Distribució i Desplegament i del sector públic. Durant la mateixa es van analitzar possibles inversions i acords que pogueren beneficiar a Vilamarxant.

 

Dos mesos més tard, els fruits comencen a arribar, ja que els treballs per a la instal·lació de la fibra òptica ja han començat. De fet, en el polígon ja està desplegada la fibra i en poques setmanes ja es podran sol·licitar les altes dels serveis.

 

Mentrestant, a les urbanitzacions estan executant-se les obres per a canalitzar la fibra i arribar a totes les vivendes. La previsió és que en un període d'un a dos mesos també es puguen demanar les altes. Fins a l'arribada de la fibra, els veïns de Monte Horquera tenien internet de 3Mb, equivalent a la que hi havia en el nucli urbà fa 20 anys, per la qual cosa hi havia molts problemes de connectivitat i la velocitat era lamentable.

 

L'arribada de la fibra òptica al polígon industrial de l'Archilagar del Rullo serà un gran impuls per a les empreses instal·lades, ja que l'escassa connectivitat llastrava el seu potencial. De fet, algunes empreses ja estaven planejant abandonar el terme municipal per esta circumstància.

 

Xavier Jorge, regidor d'Innovació i Noves Tecnologies, va expressar la seua satisfacció davant l'arribada de la fibra òptica a les urbanitzacions i el polígon: "L'objectiu és posar a Vilamarxant en el segle XXI i que no existisquen diferències entre un veí que viu en el nucli urbà, en una urbanització o en una gran ciutat".

 

"Dotarem al nostre polígon dels millors serveis perquè les empreses vulguen vindre al nostre poble, creen més llocs de treball i generen més riquesa perquè tots disfrutem més del nostre sistema de benestar", va agregar.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Esta actividad forma parte del proyecto “Envejecer Activos”, que incluye cuatro talleres de dos meses de duración cada uno, a realizar los martes y jueves de 10h a 12h

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Quizá te interese...

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.