Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
RAFELBUNYOL

Comencen els programes formatius en Rafelbunyol

25 xics i xiques tenen a partir d'hui l'oportunitat de millorar el seu futur participant en aquesta iniciativa
REDACCIÓ - 11/11/2016
L L"alcalde visita als alumnes. EPDA

Hui han donat començament les classes dels dos Programes Formatius de Qualificació Bàsica (PFQB), impartits a Rafelbunyol i impulsats per la Regidoria de Benestar Social per a facilitar una eixida laboral als joves d'entre 16 i 21 anys que no tenen el graduat en ESO.

25 xics i xiques tenen a partir d'hui l'oportunitat de millorar el seu futur participant en aquests PFQB: 15 alumnes en el PFQB d'Operacions Auxiliars de Fabricació Mecànica i 10 alumnes amb discapacitat en el PFQB de Reproducció de Motles i Peces Ceràmiques Artesanals.

Uns programes que des dels Serveis Socials de l'Ajuntament afirmen ser de gran utilitat per al seu alumnat, no solament per les oportunitats laborals, ja que en el cas de la fabricació mecànica el percentatge d'inserció laboral és molt alt, sinó també a nivell social, sobretot per al col·lectiu de persones amb discapacitat.

En la jornada de benvinguda del curs ha estat present l'alcalde de la localitat, Fran López, que ha animat als joves a mirar pel seu futur i a no desaprofitar oportunitats úniques en la vida com aquesta, que sens dubte serà la base per a la seua futura entrada en el mercat laboral.

Atès que el curs ha començat amb retard pel que fa a altres anys, el període lectiu s'allargarà fins a juliol. Encara queden les últimes places vacants pel que si estàs interessat/da a participar pots contactar amb el Departament de Serveis Socials 961410553 (ext.1).

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

El alcalde de Alboraia ha recibido a Álvaro Bonet Plá, director gerente del Hospital Clínico Universitario de València, y a Juana Belmar López, directora económica
El portavoz municipal Toni Subiela asegura que "hay varias denuncias por daños y perjuicios a causa de las caídas provocadas por los socavones"

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
El buscado -de 35 años, alto y de complexión atlética- escapó del cuartel general de la policía de Turín saltando por una ventana situada a cuatro metros de altura
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.