Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MANISES

Comencen les obres de la Casa de la Dona de Manises

També comptarà amb una agent d'igualtat municipal en col·laboració amb el grup GEMMA
REDACCIÓ - 17/05/2018
Obres per a la Casa de la Dona en Manises. Obres per a la Casa de la Dona en Manises.

Les obres de la Casa de la Dona de Manises, situada en l'antic edifici de Protecció Civil al parc Els Filtres, han començat recentment perquè aquest nou espai siga una realitat enguany. La Casa de la Dona pretén ser un lloc de trobada de les dones maniseres, on se les escolte i oriente en la seua situació personal, se les informe dels recursos existents, se les ajude a prendre les seues pròpies decisions i a cercar alternatives per a millorar la seua situació, a més d'un espai per a posar en comú experiències i treballs en valors d'igualtat.


El nou edifici albergarà un despatx on es puga atendre, en la més estricta intimitat i amb els màxims recursos possibles, a les dones víctimes de violència de gènere i als seus fills i filles. També comptarà amb una agent d'igualtat municipal en col·laboració amb el grup GEMMA i una sala polivalent amb capacitat per a 20 o 30 persones.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La central sindical alerta de la saturación que sufre la prisión de Picassent, con más internos de primer grado de los que le correspondería.

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.