Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE VALLBONA

Comencen les obres dels dos pròxims Centres Socials del municipi

Les obres ja s'han iniciat en els Centres Socials Rascanya i la Sima
REDACCIÓN - 05/06/2018
Comencen les obres dels dos pròxims Centres Socials del municipi Comencen les obres dels dos pròxims Centres Socials del municipi

Des de l'àrea d'Urbanitzacions de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona s'anuncia una inversió de 300.000 euros en la construcció de tres Centres Socials en altres tantes zones residencials de la localitat. Les obres ja s'han iniciat en dos d'aquests nous espais municipals (els situats en Rascanya i la Sima), on es preveu que les obres acaben en uns 6 mesos. El tercer Centre Social estarà en Maravisa, i en poques setmanes s'iniciaran les actuacions. En aquest últim cas, es preveu el final de les obres en l'inici de 2019.

Paco Navarrete, edil d'Urbanitzacions en el consistori poblà, incideix en el canvi de model que suposen aquestes actuacions: "Són espais municipals que s'empraran perquè les associacions de veïns es reunisquen, però també podran acollir trobades entre ciutadania i representants municipals o podrà emprar-se perquè es tramiten les gestions necessàries perquè nous habitants s'empadronen o realitzar-se en ells tràmits administratius sense necessitat de desplaçar-se al casc urbà. De la mateixa manera, podran albergar exposicions o els podran usar els agents de la Policia Local. El seu estatus és idèntic al de qualsevol altre espai municipal". Els espais on se situen aquests Centres Socials són de titularitat municipal.

Cadascun d'aquests espais comptarà amb una sala polivalent; 2 oficines; 2 magatzems; unes condícies per a homes i dones; una terrassa exterior; i un espai 'office' (en el qual es podrà menjar). Navarrete destaca que se cerquen edificis adaptats per a albergar el nombre més gran d'activitats, "ja que estem parlant de tres espais que representen a uns 8.000 habitants de la Pobla de Vallbona, la qual cosa representa més d'un 70% de les persones que viuen en urbanitzacions poblanes".

Aquest edil assenyala que, en la pròxima legislatura, "s'escometrà la construcció d'altres tres Centres Socials, amb el que totes les àrees de zones residencials poblanes disposaran d'un espai municipal en el qual reunir-se, celebrar activitats i participar en la vida social. Volem que la gent s'implique en la presa de decisions, que ens transmeta les seues propostes i que conega les actuacions que té previst escometre l'equip de govern. És una visió participativa de la societat, i no dubtem que la ciutadania acull bé aquest tipus d'iniciatives".

Otras noticias en C. Túria

La iniciativa que arrancó en febrero, ha tenido una gran acogida entre los vecinos siendo más de 250 las personas que han participado en alguna de las visitas programadas

Otras noticias en sucesos

El hombre ha fallecido después de sufrir una parada cardiaca sobre las 11.30 horas
El magistrado también ha privado al investigado la patria potestad de su hijo menor de forma cautelar

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.