Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
TORRENT

Compromís Jove per Torrent lamenta l'"excés de zel" en el cas del quadre cap per avall del rei en l'ambulatori del Vedat

La clau, a parer d'Alabajos, és "centrar-se en els problemes reals de la gent i a no obsessionar-se a silenciar les legítimes formes de protesta"
REDACCIÓ - 06/04/2013
Imatge a què s Imatge a què s"hi fa referència. FOTO: EPDA
"El passat dijous 4 d'abril, Pau Alabajos va pujar al seu compte personal de Facebook i Twitter una foto presa en l'ambulatori del Vedat d'un retrat del rei que es trobava col·locat cap per avall. Divendres 5 el fet va eixir publicat en el diari Levante com a notícia breu i, eixe mateix dia", segons ha tingut coneixement Compromís Jove per Torrent, "s'hi va enviar inspecció".

A parer d'Alabajos, estaríem parlant d'un "excés de zel", ja que el temps de reacció ha estat gairebé mínim i contrasta amb els temps tan difícils que estem vivint per a la sanitat, amb "una clara agenda privatitzadora, el repagament en els medicaments i, en general, tota mena de retallades tan greus que posen en perill el sector més bàsic de l'estat del benestar".

A més a més, a parer del representant de Compromís Jove, "és totalment comprensible que, enmig de successos com la imputació en un cas de corrupció de la Infanta Cristina, que afecten d'una manera clara i contundent la credibilitat de la corona, és totalment comprensible que el poble s'expresse d'una manera tan nostrada com és la de posar el Borbó cap per avall, tal com encara està el seu avantpassat en el Museu d'Història de Xàtiva". La clau, a parer d'Alabajos, és "centrar-se en els problemes reals de la gent i a no obsessionar-se a silenciar les legítimes formes de protesta de la gent que, fins i tot en aquest cas, es manifesten de manera ben simpàtica".

Categorías de la noticia

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.