Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBUIXECH

Compromís per Albuixech denuncia tracte de favor a la multinacional STADLER

Josep Bort: "L'alcalde se burla de la xicoteta i mitjana empresa local al perdonar més de 15.000€ a la multinacional STADLER. Exigim que retornen les taxes aplicades per canvi de titularitat dels últims quatre anys a totes les empreses i treballadors autònoms"
REDACCIÓ - 09/03/2017

Per decret d'alcaldia numero 23 de 2017 l'alcalde d'Albuixech estimava, el passat mes de gener, els recursos de reposició interposats per l'empresa Stadler Rail Valencia SAU i en conseqüència anular i deixar sense efecte les liquidacions en concepte de taxa pel canvi de titularitat de la llicència. El portaveu de Compromís, Josep Bort, preguntà en la última sessió plenària sobre el decret i la única resposta que va obtenir va ser que hi havia un informe de l'assessor jurídic.

Una vegada analitzat l'informe, Compromís aprecia un "claríssim canvi de criteri per afavorir els interessos de la multinacional". Segons afirmen des de la formació taronja, "esta ordenança està en vigor des de fa més de vint-i-cinc anys i sempre fins ara s'havia tingut un únic criteri, fins i tot quan Vossloh va comprar Alsthom"

Des de Compromís per Albuixech anuncien que van a llançar una campanya d'assessorament a totes les persones físiques i jurídiques afectades pel canvi de criteri de l'alcalde, facilitant-los una sol·licitud i assistència jurídica, amb la finalitat que recuperen una taxa que se'ls va aplicar per uns fets que ara l'ajuntament considera fora del fet impossable.

"És intolerable i vergonyós que, per poder eixir en la foto quan la multinacional celebra saraos, l'alcalde traïcione a la xicoteta i mitjana empresa local regalant més de 15.000€ a una multinacional en una taxa que sí que cobra a la resta" ha conclòs Bort.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Tras el Parlamento se hizo entrega de las banderas de la cruz y la media luna a las capitanías del 2020, Yuballapor el bando Moro y Arqueras por el Cristiano
La subvenció, procedent del Fons de Cooperació Municipal de Conselleria i de Diputació, ha sigut utilitzada per a pagar endarreriments de la seguretat social del personal

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.