Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LLÍRIA

Concerts de Nadal 2011 de la Unió Musical de Llíria

Les pròximes festes de Nadal es presenten a la Unió Musical de Llíria repletes de molta música
REDACCIÓN - 19/12/2011

CONCERT DE LA BANDA JUVENIL I DE LA BANDA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL

Divendres, 23 de desembre, a les 22 hores, al Teatre.

El pròxim divendres 23 de desembre, a les 22 hores i al Teatre de la Societat, tindrà lloc l'entranyable concert de Nadal de la Banda Simfònica dirigida pel seu titular, Enrique Artiga, la qual interpretarà entre altres peces, música tradicional d'estes festes: nadales, la marxa Radetzky... i el tríptic per a Banda Simfònica "Altea en el record", del compositor Jaime Francisco Ripoll Martins, obra obligada en el 40 Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d'Altea celebrat el passat 4 de desembre i on la Unió va obtenir una victòria múltiple: el Primer Premi, Menció d'Honor amb la màxima puntuació, el Corbatí d'Or, el Premi Especial a la millor solista i el Trofeu de la Societat Filharmònica Alteanense. En este concert també actuarà l'agrupació formada pels músics més jòvens de la Societat, la Banda Juvenil dirigida pel seu titular, Miguel Porta, que ja compta amb més de 80 components. El programa que interpretarà serà el següent: "Pepita Greus" de Pascual Pérez Chovi, "L'Arlésienne" de Georges Bizet i "La Concha Flamenca" de P. Artola. El concert d'esta nit també servirà per a fer la presentació i incorporació dels nous músics, que seran 25 en la Banda Juvenil i 9 en la Simfònica. L'acte de presentació d'estos nous músics, així com el del concert, estarà a càrrec del gran unioner i reconegut llirià en els temes de comunicació i relacions públiques, Jaime Coronel Calero, el qual ressaltarà les qualitats artístiques i vincles familiars amb la Societat de cada component.

CONCERT DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL

Dilluns, 26 de desembre, a les 20 hores, al Teatre.

Els concerts nadalencs continuaran el segon dia de Nadal, el dilluns 26 de desembre, a les 20 hores, al Teatre de la Societat. En esta ocasió serà l'Orquestra Simfònica dirigida pel seu titular, Hilari Garcia, que oferirà el següent programa: "Simfònica dels joguets" de Leopold Mozart, amb la participació dels alumnes del Centre Integrat de la Societat; "The syncopated clock" de Leroy Anderson; la suite "Masquerade" d' Aram Khatxaturian i la suite "Trencanous" de Piotr I. Txaikovski. En este concert també s'oficiarà la presentació i incorporació dels quatre nous músics. El presentador de l'acte serà també Jaime Coronel Calero.

RECITAL DE FLAUTA I PIANO

A càrrec de Vicent Cintero i Mar Liébana, ambdós professors al Conservatori Professional "Teresa Berganza" de Madrid.

Dimecres, 4 de gener de 2012, a les 20 hores, al Teatre.

El duo format per Vicent Cintero ( flauta i músic de la Unió) i la pianista Mar Liébana, estan oferint recitals per tota Espanya des de l'any 2003. A més d'atendre al repertori bàsic per a esta formació, també estimulen la nova creació amb encàrrecs i estrenes d'obres d'autors contemporanis.

Vicent Cintero inicià el seus estudis musicals a la Unió Musical de Llíria i completà la seua formació a València, Madrid i Paris. Ha sigut membre de diverses agrupacions i també de l'Orquestra de la Radio Televisió Espanyola. Ha col·laborat amb nombroses orquestres amb les quals ha fet gires per diversos països d'Europa i Argentina. Actualment és també membre de l'Orquestra de Cambra "Andrés Segovia".

La pianista Mar Liébana inicià els seus estudis musicals al Reial Conservatori Superior de Madrid i els amplià a Paris amb J. Bonjean i Vlado Perlemuter. Ha sigut també becada per la "Fondation Albert Roussel". Ha oferit recitals per Espanya, França i Anglaterra. Ha format part de diverses agrupacions de música de cambra com el Trío Romántico de Madrid, Ensemblanza i el Ensemble Nel Vento.

Estos destacats solistes ens oferiran el següent programa: "Sonatina en La menor D.385" de Franz Schubert; "Variantes nº 2" de José Vicente Peñarrocha; "Sonatina" de Pierre Sancan i la "Sonata en Re major Op. 94" de Seguei Prokofiev.

Com és habitual en la Unió Musical, l'entrada a estos tres concerts que se celebraran en el seu Teatre, serà gratuïta per a tots.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

La decisión fue tomada tras una reunión de la ejecutiva local celebrada el pasado martes
La Guardia Civil El Equipo Roca de la Guardia Civil de Lliría ha detenido a 2 personas e investigado a una tercera por su implicación en 2 delitos de falsedad documental y otro delito de apropiación indebida

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.