Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SENSE PÈLS (EN LES CAMES)

De ressaca fallera

Laia Morvedre
- 22/03/2019
Les cames de Laia. Les cames de Laia.

Ja han passat les falles. He de confessar-vos que ho he passat bé però que estic cansadíssima. He estat entre València i Sagunt amb la meua brusa i el pantaló ajustat. He agafat molt el tren. Pense que podrien millorar una miqueta esta línia i, per descomptat, crear-ne una de rodalia al Port de Sagunt. Crec que en abril hi ha una manifestació per a demanar-ho. Si no passa res, hi aniré. He de reconéixer que em fa por assistir perquè, amb tantes eleccions, els partits polítics intenten traure rendiment de tot. Mireu el que ha passat amb el tema de la muntanya de Romeu. Per fi l'ha protegida la Generalitat. El que no m'agrada és que l'esquerra estiga contenta i la dreta no. Pareix que tots en vullguen traure profit d'un tema que ens ha d'unir.

Ara que han acabat les festes, la política es farà l'ama de tot. Estos dies Maria i Rosa ens han acompanyat a Gonzalo i a mi a la capi. En el trajecte hem tingut temps per a parlar de les eleccions. Elles m'explicaven que l'alcalde d'Algar es torna a presentar. Han volgut que anara amb un partit polític i s'ha negat. Maria diu que ha fet bé i que guanyarà. El pobre Buralla d'Algímia, com deia Rosa, ha decidit finalment presentar-se com a independent. La veritat és que fa bé perquè almenys el poble podrà jutjar si el volen més que a l'antic alcalde Salt o no. M'ha cridat l'atenció que en la llista electoral estiga el cronista de la població. M'imagine que l'alcalde de Faura tornarà a presentar-se. Encara que pense que està massa anys en el càrrec però, em cau tan bé, que vull que continue.

Hem vist prou falles estos dies. La plaça de Rodrigo és normal que haja guanyat perquè era molt bona. El que més m'alegre és que la comissió de la plaça del Sol haja fet dos superfalles per al seu aniversari. Una llàstima que no haja tingut millor premi. M'han ensenyat uns a amics el llibre de la falla "el Mocador". És una passada. Es mereixia el primer premi de la Generalitat. La veritat és que de les falles de Sagunt el que més em va agradar fou la "Nit del Foc". És una bona idea que s'ha de continuar. Jo a més faria tots els dies una gran "mascletà". Voldria també que l'Ajuntament fera una falla municipal. No crec que em facen cas. Per cert, l'alcalde Quico no s'ha perdut res ni tampoc la regidora Assun. Està poc de temps però se la veu treballadora. Crec que ha caigut bé als presidents de falla. He vist en alguna foto l'alcalde amb la corbata que a mi m'agrada. Estic contenta.

Entre les coses negatives de les falles es troba la brutícia. L'olor i l'estat d'alguns carrers és impresentable. L'Ajuntament haurà de fer alguna cosa. L'incivisme no pot continuar així. Personalment el pitjor ha estat que no hem tingut temps per a intimar. M'agrada ser activa per falles però he estat massa cansada per a intentar-ho. Sols el dia de Sant Josep aprofitarem el temps. Com que va ploure, ens retiràrem prompte. Vaig disfrutar a muntó. Este Gonzalo se supera cada dia més. No férem cap cosa especial. Va ser tot molt clàssic i alhora intens.

Vos deixe. Esta setmana quasi arribe tard. Ahir estava de ressaca i em va resultar dur el treball. Ara estic millor. Acabe d'escriure i m'arregle. Espere que vosaltres també vos recupereu prompte. Besets.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

CEO de www.viviendea.com
Licenciado en Derecho. Especialista en Derecho del Consumo

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Hasta el lugar del accidente se ha desplazado una unidad del SAMU, si bien solo ha podido confirmar el fallecimiento del conductor
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.