Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LLUÍS ALBERT GRANELL

Dempeus

Portaveu de Compromís en Aldaia
LLUÍS ALBERT GRANELL - 29/07/2019
Lluís Albert Granell Lluís Albert Granell
No heu pogut amb nosaltres, hem estat l'estaca ben clavada que ha estat capaç d'aguantar el vendaval, l'huracà de categoria cinc que el passat mes de maig va passar per damunt de tot l'espectre polític d'Aldaia i va deixar en runes el conjunt d'estructures d'esquerra que componien l'hemicicle del consistori. Una tempesta, però, que no va poder complir la seua desfeta totalment, al deixar viu un monolit de pedra, rocós, robust i fermament assentat al terra anomenat Compromís.


L'esperit del Botànic no és més que un pretext per a fer creure el paradigma dels blocs anomenats ideològics, un aparador ple d'humitats i taques irreversibles per maquillar l'única veritat, el poder absolutista. La condició de tindre una majoria a priori es pot entendre com un augment de la responsibilitat irrefutable. Tant de bo el PSOE local demostre no voler tornar a pràctiques decimonòniques, caciquils i autoritàries. Nosaltres a Compromís ho tenim claríssim: hem vingut a fer política dia rere dia, hem demanat poder tenir accés al seu treball ordinari amb una persona eventual de temporalització reduïda i se'ns ha negat de totes totes sense cap tipus de negociació.


El tracte del govern local als partits polítics de l'oposició és vergonyós i irrisori, per dir-vos que, durant l'any en què he actuat com a regidor, les oportunitat de negociació i els espais de debat amb el senyor Alcade han sigut escassos; els temes complexos i susceptibles de controvèrsia són sempre delegats a la seua número dos, la qual s'encarrega de fer el treball més purament polític. All senyor alcalde no el volen exposar, no sabem la raó, i el tenen per a nimietats; això sí, en els moments del cara a cara sempre es fa la víctima, una actitud pueril que sembla ser els dona bon resultat polític tot i que demostra que no tenen capacitat ni de diàleg ni de negociació. Ara bé, ells han sabut molt bé gratificar els estòmacs agraïts que els envolten, mentre a la resta de formacions polítiques ens han negat, com he dit adés, la possibilitat de disposar d'una persona ajudant-nos. Ells han doblat el salari a tot el seu personal de confiança, passant de cobrar 18.000 euros anuals a 33.000, alhora que als partits polítics, només per fer-nos callar i convéncer-nos, ens han donat seients a òrgans on tenen la majoria i on, òbviament, el nostre paper serà purament testimonial.


Al remat, se'n penediran, d'haver-nos deixat vius. Perquè no callarem i perquè pensem dir les coses pel seu nom, agrade o no.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Candidato al Congreso de los Diputados por el PSOE

Otras noticias en sucesos

La operación, culminada en Valladolid, se inició en Alicante
Una mujer de 73 años, aquejada de Alzheimer, falleció anoche arrollada por un tren de Cercanías
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.