Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FESTES

El Calendari de les Festes d'Albaida 2019 mostrarà la cara més entranyable de la història de la ciutat

Es tracta de la 5ª edició d'aquest calendari que edita la Comissió de Festes amb la col·laboració del Consell de Cultura i Festes de la Ciutat així com empreses i comerços locals.
REDACCIÓN - 29/11/2018

El divendres 30 de novembre a les 19:30h es presentarà al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Albaida el Calendari de les seues Festes per al 2019. Es tracta de la 5ª edició d'aquest calendari que edita la Comissió de Festes amb la col·laboració del Consell de Cultura i Festes de la Ciutat així com empreses i comerços locals.

La temàtica del calendari del 2019 ens mostrarà la cara més feliç de la història del poble: 57 fotografies antigues, recopilades per Juan Calatayud, que de segur emocionaran a veïns, famílies i persones que han visitat Albaida. Entre les fotografies destaquen la del Betlemet de la Dominical, els passos de Setmana Santa dels anys 40 i 50, una imatge del programa de les Festes de Sant Joan que data del 1940, l'antiga estació de tren nevada als anys 50 i una fotografia de la Coronació de la Mare de Déu al 1924 entre d'altres.

Algunes fotos amb més de 90 anys a la seua esquena, evidencien que, tot i pertànyer a èpoques diferents a la nostra, hi ha una cosa que mai canvia: la germanor i l'estima que sent la gent d'Albaida pel seu poble. Una publicació que pretén arribar al cor de totes i tots, fent reviure bons records a uns i descobrint un passat no tan llunyà a altres.

A més, a l'acte del divendres 30 es presentarà la papereta per al sorteig de la loteria del Niño, que proporciona la Comissió de Festes, que en este cas estarà representada amb una litografia del pintor J.Segrelles, com a commemoració del 50 aniversari de la seua mort. Aquest número de loteria, datat del 1933, va ser pintat per l'il·lustrador albaidí Josep Segrelles.

L'acte comptarà amb l'assistència de l'Alcalde d'Albaida, el President de la Comissió de Festes 2019, les Regines i les Corts d'honor amb els Festers. També comptarà amb la presència dels membres del Consell de Cultura i Festes i demés entitats festeres col·laboradores i per descomptat, el poble en general.

Categorías de la noticia

Otras noticias en En Valencià

Els mesos amb major afluència han sigut maig, setembre i desembre
El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha destacat que amb esta intervenció es resoldran els problemes constants derivats pel desgast del sistema antic

Otras noticias en sucesos

La Brigada de la Policía Judicial ha abierto una investigación para determinar si se ha podido haber intentado en días anteriores alguna operación ilegal de tráfico de drogas vía marítima
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.