Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
RAFELBUNYOL

El Centre de Salut de Rafelbunyol triplicarà la seua capacitat

La Conselleria de Salut Pública i Sanitat Universal es reuneix amb l'Ajuntament de Rafelbunyol per revisar les condicions del projecte abans de la seua licitació.
REDACCIÓN - 08/04/2019
El Centre de Salut de Rafelbunyol triplicarà la seua capacitat El Centre de Salut de Rafelbunyol triplicarà la seua capacitat

La Directora General d'Eficiència i Règim econòmic de la Conselleria de Salud Pública i Sanitat Universal, Carmelina Pla i el Cap de servei d'infraestructures s'han reunit amb l'Alcalde de Rafelbunyol, Fran López, la regidora de Sanitat, Alicia Piquer i l'arquitecta municipal, Rosa Fuentes, per revisar alguns detalls urbanístics per escometre el projecte d'ampliació del Centre de Salut abans de la seua licitació.

Durant la reunió tècnica Carmelina Pla ha incidit en la rapidesa amb la que s'ha fet el procés de mutació demanial de la parcel·la on es farà l'ampliació i ha aprofitat per comunicar que el projecte serà d'ampliació i reforma integral de l'edifici existent per a lo qual es licitarà un projecte de 1000 m2, que oferirà al municipi de Rafelbunyol unes prestacions adequades al creixement de la població.

Pla ha comunicat que en les pròximes setmanes eixirà la licitació del projecte que no serà només d'ampliació, anem a fer una transformació integral perquè siga modèlic en l'ús de la tecnologia i l'eficiència energètica, la intenció de la Conselleria és licitar el projecte abans que acabe l'any i realitzar la seua construcció al llarg de 2020.

Des de l'Ajuntament de Rafelbunyol, Fran López ha manifestat la seua satisfacció per la ràpida resposta de la Conselleria davant una de les demandes de la població en els últims anys perquè el Centre de Salut ja no dóna resposta a una població de quasi 9.000 habitants. La seua ampliació i remodelació farà possible que es presten millors serveis i es farà front al creixement dels pròxims anys.

A la reunió han participat també Álvaro Bonet i Ana Sanmartin, Director Gerent i Directora Mèdica d'Atenció Primària del Departament Clínic-Malvarrosa que han visitat posteriorment el Centre de Salut i el solar cedit per a l'ampliació.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Catacumba afronta su 17ª edición que tendrá lugar del 22 de octubre al 3 de noviembre en el teatro Capitolio de Godella
El discurs va ser impartit per Josep Lacreu, una de les màximes autoritats en la matèria

Otras noticias en sucesos

En su escrito de acusación el fiscal relata situaciones de maltrato desde diciembre de 2016
Una mujer de 73 años, aquejada de Alzheimer, falleció anoche arrollada por un tren de Cercanías
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.