Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALCÀSSER

El col·lectiu de Joves amb Iniciativa-Compromís Alcàsser ha triat a José Gea com a coordinador general local

"A Joves amb Iniciativa-Compromís per Alcàsser treballem pel canvi, jove no es sinònim d'inexpert, estem farts de la vella política, i volem que se'ns tinga en compte"
REDACCIÓ - 19/04/2017
José Gea, coordinador general de Joves amb Iniciativa-Compromís Alcàsser. EPDA José Gea, coordinador general de Joves amb Iniciativa-Compromís Alcàsser. EPDA

El col·lectiu de Joves amb Iniciativa-Compromís Alcàsser ha triat a José Gea com a coordinador general local en l'assemblea de Joves amb Iniciativa-Compromís Alcàsser, celebrada el 10 d'abril de 2017.

José Gea, de 20 anys, és estudiant d'enginyeria civil en la Universitat Politècnica de València. El coordinador de Joves amb Iniciativa-Compromís d'Alcàsser, Jose Gea, ha destacat que; "estem farts que sempre que es parle de la joventut s'associe a que som una generació perduda, o a que hi ha un exili de la joventut. I que quan ens mobilitzem ens diuen que som 'radicals'. Per a qui diu tot això, 'radical' és sinònim de caos o destrucció, mentre que per a nosaltres és sinònim de pluralitat i diversitat".

"A Joves amb Iniciativa-Compromís per Alcàsser treballem pel canvi, jove no es sinònim d'inexpert, estem farts de la vella política, i volem que se'ns tinga en compte. Malgrat que no tenim una laxa experiència en la vida, també es cert que estem disposats a lluitar amb valentia. diàleg i ganes de canviar el nostre entorn, per a millorar i posar el nostre poble a l'avantguarda del progrés, volem ser la veu de la joventut d'Alcàsser i les seues demandes". "Els Joves amb Iniciativa-Compromís d'Alcàsser considerem que tenim el nostre propi capítol a escriure en la història política del poble, amb l'objectiu d'acabar amb les velles formes del bipartidisme PP-PSOE, més quan estem davant un nou escenari polític i social, totalment diferent al que ha hagut durant més de 20 anys, volem més participació ciutadana i Ajuntaments oberts i per a la gent".

"Alcàsser necessita un moviment fort de joves, perquè nosaltres som el futur i també el present. Proposarem iniciatives per a millorar la situació dels joves i els ciutadans al nostre poble, hem treballat varies iniciatives com la que férem sobre afegir contenidors de oli reciclat als carrers del nostre poble, moció sobre els drets dels lgtbi+ que va ser una moció conjunta i aprovada per tots els partits polítics i la primera iniciativa presentada d'ocupació juvenil, cosa que ens alegra i ens diu que estem en el bon camí".

"El jovent ha d'estar present en les decisions que es prenguen sobre tot allò que afecte a la ciutadania d'Alcàsser. Podem donar una visió diferent de com portar endavant el canvi que necessita el nostre poble".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La cooperativa valenciana comienza el curso con nueva oferta formativa, actividades extracurriculares y espacios de innovación educativa
La víctima es un hombre que necesitaba asistencia y al que había cuidado una de las arrestadas

Otras noticias en sucesos

Podría tratarse de un suicidio según las primeras hipótesis
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.