Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE VALLBONA

El director general d'Esports visita el trinquet de la Pobla de Vallbona que serà rehabilitat

El trinquet de la Pobla de Vallbona rebrà una inversió de 236.592 euros del Pla de Trinquets posat en marxa per la Diputació de València i la Conselleria d'Educació, Investigació i Esports
REDACCIÓ - 04/10/2018
El director general d El director general d"Esports, Josep Miquel Moya, visita el trinquet de la Pobla de Vallbona

El trinquet de la Pobla de Vallbona millorarà les seues infraestructures gràcies al nou projecte de recuperació i rehabilitació que desenvoluparà l'Ajuntament del municipi amb una inversió de 236.592 euros del Pla de Trinquets de la Diputació de València i la Conselleria d'Educació, Investigació i Esports. El Director General d'Esports, Josep Miquel Moya, acompanyat per l'alcalde de la localitat, Josep Vicent Garcia, ha presentat al trinquet de la Pobla de Vallbona els detalls de les inversions que es realitzaran a través d'aquest nou pla.

Moya ha remarcat la seua satisfacció perquè "durant molt de temps han estat oblidats els trinquets i sabíem que eren moltíssims els pobles com la Pobla de Vallbona que tenien en el seu programa electoral poder rehabilitar aquests trinquets, els carrers de la pilota, els frontons, tots aquells espais on es practica el nostre esport per antonomàsia, què és la pilota valenciana, i que ara serà possible gràcies a aquesta col·laboració entre la Diputació i la Conselleria d'Esports, perquè era una obligació per a nosaltres dignificar-los". El director general d'Esports ha afegit que "avui eixa realitat ja està més propera per a la Pobla de Vallbona, ara cal posar-se mans a l'obra i començar la rehabilitació amb els 236.592 euros d'inversió del Pla de Trinquets que rebrà el municipi " ha conclòs el Director General d'Esports.

Per la seua part, l'alcalde, Josep Vicent Garcia, ha explicat que "este trinquet és importantíssim dins de les infraestructures esportives del nostre poble. D'ací han eixit grans pilotaris, és un gran espai per a la pilota valenciana i amb aquesta inversió del Pla de Trinquets podrem recuperar i condicionar les instal·lacions tan necessàries per posar els nostre esport nacional a l'alçada que es mereix".

L'Alcalde també ha exposat que el trinquet Municipal Miguel Canya de la Pobla de Vallbona és de titularitat pública i ha estat adquirit per l'Ajuntament amb l'objectiu de poder rehabilitar-lo i potenciar la pilota.

Recentment s'ha canviat el paviment, que era una de les principals reivindicacions dels pilotaris a l'hora de jugar.

En esta obra que comença té dos fases. La primera, la que s'executa en estos moment, es va a cobrir el trinquet amb un sobre metàl·lic que permetrà el seu ús independentment de l'oratge.

També es va a reparar la galeria lateral que tenia problemes estructurals i que ja fa mesos es va haver de tancar l'accés al públic per motius de seguretat. Amb açò es podrà recuperar tant la galeria lateral per seguir la partida com la galeria del marcador. Esta primera fase tindrà un cost de 188.000 euros que incialment assumirà l'Ajuntament i que després es subvencionarà dins del Pla de Trinquets de la Diputació i la Conselleria. La resta de diners, fins el 236.000 euros de la subvenció, s'invertiran en una segona fase que permetrà la rehabilitació dels vestuaris i els banys.

Pla de Trinquets 2018-2019: més de tres-cents mil euros per al Camp de Túria

El Pla de Trinquets 2018-2019 desenvolupat entre la Diputació de València i la Conselleria d'Educació, Investigació i Esports invertirà 321.176 euros al Camp de Túria per reformar i millorar dos trinquets de la comarca. Amb aquestes ajudes es restauraran el trinquet municipal de la Pobla de Vallbona amb una ajuda de 236.592 euros i el trinquet de Vilamarxant amb 84.584 euros.

El Pla de Trinquets compta amb un pressupost total de 2 milions d'euros que es destinaran a rehabilitar 31 trinquets de les comarques de València. Aquests fons es reparteixen seguint els mateixos criteris objectius i transparents establerts a la convocatòria autonòmica. Amb aquestes ajudes, la Diputació de València complementa el pla autonòmic de trinquets de la Conselleria d'Esports que suma un altre milió més, fent un total de 3 milions d'euros per a rehabilitar les infraestructures de l'esport valencià per antonomàsia.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Consulta aquí las actividades que el Ayuntamiento ha organizado para celebrar las festividades del municipio
Es el primer municipio del Camp de Túria en recibir esta ayuda económica

Otras noticias en sucesos

Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.