Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SILLA

El Festival de Bandes del Conservatori de Silla, molt més que música

Els alumnes de les escoles musicals de buñol, lliría i silla es donen cita a l'auditori de carmen valero en una jornada musical única e històrica
MARÍA VENTURA - 30/04/2019
Moments del concert Moments del concert
Ni la pluja va voler perdre's un esdeveniment musical com el Festival de Bandes de Conservatori Municipal de Silla. L'auditori Carmen Valero va ser l'encarregat d'acollir un espectacle d'aquest nivell. A més de la banda musical del municipi, els alumnes de 12 i 20 anys, van tindre l'oportunitat única de compartir escenari amb dues consolidades bandes musicals de la Comunitat Valenciana: el Conservatori Municipal de Sant Rafael de Bunyol i el Conservatori Municipal de Llíria.
Més de 400 espectadors van acudir a abrigallar i gaudir de la música dels 300 alumnes que formen les diferents agrupacions. Diverses autoritats polítiques també van voler recolzar l'esdeveniment amb la seua presència, entre ells l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozà; l'alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa i el regidor de Cultura i Educació, Paco García, el Diputat de l'Àrea de Cultura de València, Xavier Rius, entre diferents membres de la Corporació Municipal de Silla.
Amb este esdeveniment, a més de poder gaudir de la qualitat musical de tots els participants, es pretén donar una oportunitat als alumnes perquè puguen compartir inquietuds i experiències, al voltant d'una de les seues majors passions: la música. Des del Conservatoria Municipal han mostrat el seu content davant els resultats obtinguts per aquesta convivència musical, ja que no cal oblidar-se que els músics d'esta banda han de compaginar els seus estudis musicals amb els obligatoris, suposant un gran esforç per totes les hores de dedicació. Per això, el Festival de Bandes suposa una gran motivació per a tots ells, perquè posa en valor tot el seu treball.
Per a l'ocasió, els directors van triar un repertori molt especial, per a posar en valor el patrimoni musical de Silla, fent sonar peces musicals de grans compositors de la localitat com el gran Andrés Valero-Castells, un model a seguir per tots aquests joves.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El ex concejal Joan Sorribes y su mujer acusados presuntamente de abusar de una menor también han sido apartados de toda vinculación con el Consistorio
Las bajas por lesión han mermado las posibilidades de repetir podio

Otras noticias en sucesos

Los bomberos han extinguido al mediodía de hoy un incendio en un autobús de línea regular en la carretera CV-35 (pista de Ademuz). Aún se desconocen las causas del fuego por el que, afortunadamente, no ha habido que lamentar daños personales.
Un allegado avisó a los hijos de que la vivienda estaba abierta y éstos hicieron lo propio con la Policía
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.