Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA SAFOR

El govern de Gandia aprova el contracte de vigilància, custòdia i manteniment dels aparcaments de la plaça del Prado i la plaça Tirant

També s va procedir a la signatura de l'acord de cessió de l'edifici de propietat municipal situat a la cantonada de les avingudes del Grau i Alacant, a la secretaria general d'Institucions Penitenciàries
REDACCIÓ - 27/11/2018
La regidora delegada de Sanitat i Salut Pública, Liduvina Gil, i el coportaveu del govern, Jose Manuel Prieto. EPDA La regidora delegada de Sanitat i Salut Pública, Liduvina Gil, i el coportaveu del govern, Jose Manuel Prieto. EPDA

El coportaveu del govern, Jose Manuel Prieto, ha comparegut en roda de premsa al costat de la regidora delegada de Sanitat i Salut Pública, Liduvina Gil, per informar dels principals acords a què s'ha arribat avui durant la Junta de Govern.En primer lloc Prieto ha informat que la Junta de govern ha aprovat l'expedient CONT-060/2018 denominat Contracte mixt de vigilància, custòdia i manteniment dels aparcaments públics subterranis situats a la plaça del Prado i la plaça Tirant i execució de les obres d'acabament de l'aparcament plaça Tirant. Un contracte amb un import de 407.833,80 euros (sense IVA), 85.645,10 euros en concepte d'IVA, sent l'import total de 493.478,90 euros (IVA inclòs). Un procediment obert i ordinari on els criteris d'adjudicació seran el preu (85 punts sobre 100) i prestació de servei (15 punts sobre 100).La durada del contracte corresponent als serveis serà d'1 any i es podrà prorrogar com a màxim pel mateix període, sent la durada total i màxima del contracte, incloses les pròrrogues, de 2 anys. El termini d'execució de les obres serà de 2 mesos, a partir de la formalització del contracte en document administratiu.

L'empresa adjudicatària del contracte haurà d'encarregar de la gestió dels aparcaments, gestionar la neteja i la seguretat d'aquests, a més de realitzar en manteniment.

"Amb aquest acord millorem el funcionament diari dels pàrquings. S'ha demostrat que la gestió directa és millor per als serveis públics tal com indiquen les xifres" "L'empresa gestionarà la neteja, seguretat i manteniment i rematarà les obres del pàrquing del centre històric" va declarar l'edil.D'altra banda, Liduvina Gilha informat que el pròxim dia quatre de desembre es va procedir a la signatura de l'acord de cessió de l'edifici de propietat municipal situat a la cantonada de les avingudes del Grau i Alacant, a la secretaria general d'Institucions Penitenciàries.

"És una mesura en la qual hem estat treballant els últims mesos per establir un departament d'administració penitenciària que permetrà als ciutadans judicialment sentenciats, el compliment de penes o mesures alternatives en forma de desenvolupament de tallers o d'atenció psicosocial".

Es tracta del primer d'aquests centres que es posarà en marxa en una ciutat que no és capital de província. Una mesura que també atendrà aquest tipus de casos d'altres comarques i que atendrà, segons les primeres estimacions, unes 400 persones.

"Pretenem evitar l'entrada a la presó de persones que, per alguna raó, ha comés algun tipus de delicte o han tingut algun problema puntual però es troben totalment integrades en la societat. Les presons no poden ser l'única alternativa, hem de comptar amb espais per reeducar" va declarar Gil.Finalment, la regidora delegada de Sanitat ha informat que la Junta de Govern ha aprovat la sol·licitud de sengles ajudes a la Conselleria de Sanitat per a realitzar treballs de millora en el Consultori Auxiliar de Benipeixcar i del Consultori del Raval.

"Es tracta d'edificis de propietat municipal on no podem realitzar treballs de millora a causa de la situació econòmica i amb aquests ajuts podrem realitzar els treballs per atendre millor a la ciutadania".En total s'han aprovat sol·licituds per valor de 18.289,05 € per al Consultori Auxiliar de Benipeixcar i de 74.101,05 € per al centre de Benipeixcar.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

Se contabilizaron cerca de 50 litros por metro cuadrado en menos de media hora
El grupo hotelero Magic Costa Blanca ha puesto en marcha esta iniciativa

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.