Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
TEATRE

El Musical acull per quart any consecutiu propostes del festival del Cabanyal

Els projectes Kapøwski, Exercicis per la llibertat i Territori Performance podran gaudir-se en el Musical en les pròximes dos setmanes de festival
REDACCIÓN - 07/05/2019
 Territori Performance

Territori Performance

El Teatre El Musical acull per quart any consecutiu propostes del festival Cabanyal Íntim. En concret, l'espai del Cabanyal-Canyamelar ha programat l'estrena de "Kapøwski" de Colectivo Miss Panamá per al divendres 10 i dissabte 11 a les 20.30 h, "Exercicis per la llibertat" per al dijous 16 a les 20.30 h i "Territori Performance" per al dissabte 18 a partir de les 19 h. Les entrades poden adquirir-se en taquilles o a través de la web del TEM.

La col·laboració del festival i el Musical va començar en 2016 quan Cabanyal Íntim va celebrar el seu cinqué aniversari. La celebració del seu primer lustre de vida va tindre lloc amb diferents actes en el TEM en el qual es va poder gaudir d'una exposició en la qual es feia una retrospectiva dels moments més importants de la trajectòria del festival. Des d'aquell moment, el Musical ha sigut un dels escenaris fixos per a l'organització de Cabanyal Íntim.

Per a enguany, el TEM acull en primer lloc l'estrena de "Kapøwski" de Colectivo Miss Panamá. Un projecte que sorgix com a reflexió sobre la base de la necessitat de pertinença estipulada per Abraham Maslow en 1943.

Segons el psicòleg estatunidenc una vegada suplida este tipus de necessitat és quan sorgixen les següents; reconeixement i autorealització. Com expliquen les creadores de "Kapøwski", existix una sensació generalitzada que en l'era digital no es necessita tant este reconeixement i autorealització sinó que estes van en detriment de la necessitat de pertinença o afiliació. D'esta forma, en la companyia valenciana es pregunten per què, si biològicament ja no necessitem la tribu per a protegir-nos de perills exteriors, la nostra necessitat de pertinença no fa sinó que expandir-se cada vegada més mitjançant xarxes socials. A més qüestionen si és el pànic al rebuig el tret d'eixida a multitud de relacions superficials i el motor generador de la necessitat de pertànyer a grups.

Per al dijous que ve, dia 16, està prevista la posada en escena d'"Exercicis per la llibertat", una proposta escènica que, per segon any consecutiu, sorgix com a resultat del taller de teatre col·laboratiu i de creació escènica que s'ha dut a terme en el TEM durant els últims mesos. El projecte, inclòs en la proposta formativa anual del Musical, el coordinen Anna Albadalejo i Isabel Caballero amb la col·laboració de Maribel Bayona, Idoya Rossi i María José Peris. La peça, que pretén ser un exercici de cerca dels xicotets espais en els quals encara es pot trobar indicis de llibertar, es representarà a partir de les 20.30 h i l'entrada serà gratuïta amb invitació que haurà de recollir-se prèviament per les taquilles del teatre.

Per al dissabte 18 de maig quedarà la cinquena edició del Territori Performance en el qual novament s'ha plantejat un recorregut per les entranyes del Teatre El Musical on l'experimentació i l'avantguarda escènica confrontarà el lema d'enguany: la llibertat. Alt voltatge escènic en una sessió contínua de tres hores ininterrompudes, dissenyat per a un públic inquiet amb ganes de viure noves experiències. Enguany participen Juan José Morales "Tate", Teatro en el Mar, Martí, Diàleg Obert, Colectivo Himen, Col·lectiu Intermitent i l'artista Juan Carlos Centeno. Les entrades per a Territori Performance poden adquirir-se a un preu de 6 euros en les taquilles del teatre o en la web www.teatreelmusical.es/entrades

Categorías de la noticia

Otras noticias en Cultura

La pintura hace parte de la producción que el artista (1863-1923) realizó cuando ya se había consolidado a nivel mundial

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.