Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALCÀSSER

El PSPV de Alcàsser signa un pacte per la governabilitat amb Ciudadanos

Dit pacte ha estat sotmès i refrendat prèviament per les assemblees de les dues formacions
REDACCIÓ - 17/07/2019
Firma entre Zamora y García Firma entre Zamora y García

En Alcàsser l'actual Alcaldessa Eva Zamora, del PSPV, ha signat un pacte per la governabilitat de l'Ajuntament d'Alcàsser amb Maria Jose Garcia, portaveu de Ciudadanos.

Dit pacte ha estat sotmès i refrendat prèviament per les assemblees de les dues formacions.

La finalitat de dit Pacte entre el Partit Socialista i Ciudadanos en l'Ajuntament d'Alcàsser és aconseguir un acord de govern que siga transversal, de progrés i amb l'estabilitat necessària per dur endavant les polítiques que Alcàsser necessita per a continuar avançant mitjançant l'aprovació d'un pressupost municipal, fins ara prorrogat des de 2016, i que tant necessita el poble d'Alcàsser.

Segons l'alcaldessa Socialista, Eva Zamora i la portaveu de Ciudadanos Maria José Garcia:

- Per davant d'interessos partidistes, les dues formacions polítiques hem posat els interessos d'Alcàsser. Hem buscat punts d'encontre i espais de consens perquè els veïns i veïnes d'Alcàsser esperen respostes i amb el present acord volem proporcionar-les treballant des de cadascuna de les àrees municipals pensant sempre en les persones, i posant-les sempre per davant de les sigles dels nostres partits.

Maria José Garcia ostentarà la regidoria d'Urbanisme i Serveis i entrarà a formar part de la Junta de Govern Local.

Aquests acords per a un govern estable i de progrés a l'Ajuntament d'Alcàsser, son fruit de la negociació entre el Partit Socialista i Ciudadanos, arran del bloqueig institucional que es preveu en la present legislatura.

Al respecte, manifesta l'alcaldessa d'Alcàsser - No podem paralitzar les polítiques que el nostre poble necessita; la primera mesura del pacte serà incorporar més d'un milió d'euros al pressupost de 2019 que encara tenim la intenció d'aprovar abans d'acabament de l'estiu.

Per la seua part, M José Garcia ha manifestat que - el present pacte es basa en la confiança mútua entre les persones de cada formació política més enllà dels colors polítics, on hem arribat a un punt d'encontre i a un compromís per a dur endavant les mesures estrela de tots dos programes electorals, pensant sempre en la millora de qualitat dels veïns i veïnes d'Alcàsser.

Política de diàleg i de consens. Política que en els pobles fan les persones.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El proyecto incluye mejoras en el vestuario, regularización del pavimento del graderío, así como la colocación de mallas de fondos
El Torneo de Ajedrez “Vila de Mislata” reúne a algunos de los mejores jugadores de este deporte

Otras noticias en sucesos

El joven de 21 años detenido este domingo después de haber dado supuestamente un paliza con un palo a su novia de 17 años en la localidad valenciana de Torrent y que poco después pasó a disposición judicial ha ingresado ya en prisión
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.