Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MELIANA

El síndic Fran Ferri i la diputada Marta Sorlí avalen la reelecció de Josep Riera en Meliana

Nombroses persones acudixen a la presentació del candidat a l'Alcaldia
REDACCIÓ - 05/02/2019
Acte de presentació de Riera. EPDA Acte de presentació de Riera. EPDA

Divendres, el col·lectiu de Meliana, davant d'unes 150 persones, va presentar la candidatura de Josep Riera a la reelecció en l'alcaldia de Meliana. Una presentació i un treball que va estar avalat per la diputada al Congrés, Marta Sorlí, i el síndic en les Corts, Fran Ferri. Hi van estar presents també la diputada a les Corts, Graciela Ferrer, el secretari comarcal, Vicent Grande; els alcaldes de Foios i Massamagrell, Sergi Ruiz i Pep Galarza, la subdirectora de Política Lingüística, Nathalie Torres i diversos regidors i regidores de la comarca, a més de tot el grup municipal de Compromís per Meliana.

La diputada Marta Sorlí va destacar "el treball important de Compromís al Congrés per a fer visibles els problemes del valencià, el finançament just i el tracta just en les inversions territorialitzades, el finançament del transport, la gratuïtat i la liberalització de l'AP-7 i, recentment, tota la problemàtica del sector citrícola i la taronja". Es fa un treball molt destacat perquè els temes valencians figuren en l'agenda del Congrés i del govern.

Per la seua part, el síndic Fran Ferri va incidir "en els aconseguiments del govern del Botànic en l'eliminació del copagament farmacèutic i la reversió de la sanitat privatitzada, l'esforç important en l'augment de les beques de menjador i d'estudi, la gratuïtat dels llibres de text, la construcció de noves infraestructures educatives i la reducció a la meitat dels alumnes en barracons". A més de tots els programes de serveis socials emparats per la recentment aprovada llei valenciana dels serveis socials inclusius, la més avançada de tot l'Estat. Va concloure: "Hem demostrat que amb les nostres polítiques rescatem persones, que era, i és, el nostre primer objectiu".

Finalment, Josep Riera, candidat a la reelecció en l'alcaldia de Meliana va fer un repàs dels aconseguiments importants en aquesta legislatura. "No només hem gestionat més i millor, sinó que ho hem fet amb planificació, programació, col·laboració amb la resta de les administracions i amb eficàcia". Va destacar les 52 inversions realitzades fins al 31 de desembre passat, per més de 2,5 milions d'euros, i va fer èmfasi en el fet que "tots els grans projectes pendents a Meliana estan en execució o en tramitació i amb consignació pressupostària i suposen uns altres 12,5 milions en inversions a Meliana". Ací es va referir al pavelló cobert, l'Anell Verd metropolità, el centre dia per a persones majors, la rotonda de la CV-300, el pas subterrani de les vies al barri de la Serra, la prolongació del c/ València, el pla Edificant i altres.

Però a més va destacar els projectes com Menja't Meliana, Meliana bon lloc, Fimel, el Centre Cultural Rausell, l'activitat de l'IMC, els programes Avalem, la revisió del PGOU i l'elaboració del pla de mobilitat, l'impuls de les festes, l'ampliació dels programes de serveis socials, els pressupostos participatius, l'estalvi energètic i el canvi de model de mobilitat amb la bicicleta com a protagonista...

Un repàs intens en què només va dedicar un minut a l'oposició destructiva del Partit Popular, que en tota la legislatura no ha fet ni una sola aportació o proposta. "Hem augmentat en un milió el pressupost de l'ajuntament, hem reduït l'IBI un 23% i hem augmentat notablement el nivell d'inversió. La gent en vore què complim i fem coses, ens exigeix més", va emfatitzar el hui alcalde.

L'acte, va estar conduït per la regidora Laura Peris, gran coneixedora de les tres persones que hi van intervindre. En finalitzar els parlaments, va tindre lloc un sopar amb prop d'un centenar de comensals.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Con este objetivo, el Consistorio lanzará una campaña informando a los ciudadanos del procedimiento para deshacerse de los muebles y trastos viejos
La intervención se suma a las mejoras llevadas a cabo en los últimos meses en el polígono Fuente del Jarro y que incluyen el repintado de la señalética horizontal en las principales calles, el reasfaltado y reposición de aceras

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Los bomberos han extinguido al mediodía de hoy un incendio en un autobús de línea regular en la carretera CV-35 (pista de Ademuz). Aún se desconocen las causas del fuego por el que, afortunadamente, no ha habido que lamentar daños personales.
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.