Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
EDUCACIÓ

El taller d'Aules Compartides de Sagunt ha format a 32 alumnes en Imatge Personal, Jardineria i Manteniment

Este projecte que forma part de l'estratègia municipal per fer front a l'absentisme escolar, està integrat per alumnes de l'IES Jorge Juan, l'IES María Moliner i l'IES Camp de Morvedre
REDACCIÓN - 14/06/2019

Els tallers d'Aules Compartides (PAC), d'Imatge Personal, Jardineria i Manteniment en els quals han participat 32 alumnes de l'IES Jorge Juan, l'IES María Moliner i l'IES Camp de Morvedre han finalitzat amb un acte de clausura i lliurament de diplomes.

A l'acte han assistit el regidor d'Educació en funcions, José Manuel Tarazona, les orientadores i directors dels centres IES Jorge Juan, IES María Moliner i IES Camp de Morvedre, el personal tècnic del Departament d'Educació, alumnes així com familiars de l'alumnat del curs.

El programa PAC és un projecte conjunt entre la Conselleria d'Educació, els centres d'Educació Secundària i l'Ajuntament de Sagunt, a través dels departaments d'Educació i la col·laboració de Serveis Socials que es preocupen per la diversitat i inclusió educativa dirigida a l'alumnat matriculat en risc d'exclusió social, que presenta conductes negatives, dificultats d'adaptació al mitjà escolar i tendència a l'absentisme escolar crònic o a l'abandó escolar i així potenciar la incorporació en el món laboral.

El regidor delegat d'Educació en funcions, José Manuel Tarazona, ha declarat que "el departament d'Educació i el gabinet psicopedagògic de Sagunt han fet una labor molt important per posar en marxa este projecte el qual és el segon any que duem a terme. L'any passat va donar començament i va tindre els seus titubejos però jo crec que en enguany amb l'ampliació a jardineria i manteniment a part d'imatge personal i perruqueria, este projecte s'ha consolidat".

Per posar en marxa el PAC es requereix la col·laboració organitzada i sistemàtica del màxim de professionals i administracions possibles, donada la complexitat dels fenòmens del fracàs, absentisme i abandó escolar.

"L'objectiu final d'este programa no és un altre que reorientar a l'alumnat perquè adquirisca uns coneixements, unes aptituds, una voluntat i una motivació per desenvolupar determinats treballs i, d'altra banda, perquè l'alumnat es reincorpore a l'àmbit educatiu de nou, a la formació professional bàsica o als cicles formatius perquè continue estudiant", ha assenyalat Tarazona.

Per part del departament tècnic i d'orientació de l'Ajuntament han indicat que, en referència al vessant acadèmic, cal destacar que es pot considerar un èxit, atés que l'alumnat s'ha implicat molt a l'hora d'aconseguir els objectius, tant des del punt de vista pedagògic com els que es deriven de les normes escolars.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Les platges del municipi han aconseguit este 2019 un total de 16 distincions en reconeixement a la qualitat de l'aigua i dels servicis
El dispositivo está formado por un equipo de 37 profesionales de salvamento, 14 en los puntos accesibles, 10 policías de playas, así como personal sanitario y de limpieza de la SAG

Otras noticias en sucesos

Durante la operación se han intervenido ordenadores, tarjetas bancarias, joyas valoradas en más de 4.000 euros y 17.800 euros en metálico, y se han embargado 78 cuentas bancarias y varios vehículos de alta gama
El accidente ha ocurrido entre dos vehículos en la carretera N-332, en el término de Oliva
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.