Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE FARNALS

Els alumnes de l'IES Guillem Alcalà de La Pobla de Farnals ultimen el dron social per a participar en la Fira Aèria

L'equip de la Pobla de Farnals vol que el seu dron puga col·laborar en accions de socorrisme marítim
REDACCIÓ - 20/04/2017
L L"alumnat que forma part del programa amb la regidora d"Educació i Sanmiguel. EPDA

La regidora d'Educació, Ana Borja, i el responsable de l'empresa adjudicatària dels serveis de Socorrisme a la Pobla de Farnals, José Luis Sanmiguel, es van reunir el passat 10 d'abril amb els estudiants de l'IES Guillem d'Alcalà de la localitat que participaran en La Fira Aèria, un projecte d'innovació educativa l'objectiu del qual és que joves de 12 a 18 anys aprenguen a construir drons amb una finalitat social o mediambiental d'impacte positiu per al seu entorn.

L'alumnat que forma part del programa va entrevistar Sanmiguel per conéixer quines són les necessitats dels socorristes i així poder adequar el seu dron a les demandes dels treballadors. Entre altres coses, des del servei de socorrisme es va demanar la possibilitat que l'parell poguera emetre un senyal acústic perquè fera les advertències a les persones que es banyen més enllà de les zones delimitades per les boies. El responsable va recordar que la major part de la tasca dels vigilants està dirigida en este sentit.

L'equip de la Pobla de Farnals vol que el seu dron puga col·laborar en accions de socorrisme marítim. El seu projecte contempla que l'aparell transporte salvavides en cas d'emergència a alta mar, així com altres utensilis que puguen ser útils, com farmacioles, medicaments o un telèfon mòbil. El pròxim 9 de maig l'alumnat de l'institut presentarà el seu projecte en la Fira Aèria que tindrà lloc a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de València. A l'esdeveniment participaran 65 centres i més de 3.000 estudiants de tota la província de València.

La Fira Aèria està organitzada per La Universitat de València i l'empresa de divulgació El Caleidoscopio, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Pobla de Farnals a través de la regidoria d'Educació.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

El alcalde de Alboraia ha recibido a Álvaro Bonet Plá, director gerente del Hospital Clínico Universitario de València, y a Juana Belmar López, directora económica
El portavoz municipal Toni Subiela asegura que "hay varias denuncias por daños y perjuicios a causa de las caídas provocadas por los socavones"

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
La víctima les había robado dinero y heroína que guardaban en la casa
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.