Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
COMERÇ LOCAL

Es presenta la campanya del #ComerçLocal

El divendres, 13 d'abril es va presentar a Xirivella la nova campanya d'Unió Gremial pel xicotet comerç
REDACCIÓ - 14/04/2018
Pie de foto Pie de foto
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.5px Helvetica} span.s1 {font: 12.0px Helvetica} span.s2 {font: 14.0px Helvetica}

Unió Gremial i la Plataforma pel Comerç Valencià presenten la Campanya #ComerçLocal a través de la qual, es pretén posar en valor les qualitats pròpies del nostre comerç local.

El divendres, 13 d'abril es va presentar a Xirivella la nova campanya d'Unió Gremial pel xicotet comerç.

Esta campanya consta d'un conjunt d'imatges dels diferents sectors i serveis d'empreses i comerços valencians. Son tendes, tallers, despatxos, obradors, etc. Cada una d'estes imatges, conté un valor propi del sector al que fa referència i, al mateix temps, són valors i qualitats pròpies del comerç tradicional valencià. Són els valors del comerç local valencià.

A l'acte de presentació van assistir representants de les, a hores de redacció d'esta nota, 33 associacions i gremis que s'han sumat a la campanya.

També va comptar amb la presència dels representants dels ajuntaments (entre regidors i alcaldes) que donen suport a les seues associacions de comerç locals i del Director General de Comerç, Natxo Costa. A més de l'Alcalde de Xirivella, Ricard Barberà i del seu regidor de comerç, Michel Montaner; que van fer d'amfitrions per a este esdeveniment. El president d'Unió Gremial, Francesc Ferrer, va agrair a totes les entitats i institucions allí presents i a les que no van poder enviar representants a la presentació, per donar suport a esta iniciativa i va destacar que "som totes i tots, a través d'estes imatges, els protagonistes d'esta campanya... Una campanya en primer pla, on les dones i homes són el subjecte, des de l'oferiment . L'objectiu és coneixença, ajuda, progrés i bon treball, benestar per a compartir. Això ho hem de dir, no ho ha tingut fins ara cap campanya comercial, això ho heu fet vosaltres, no és fruit de la improvisació, ho portavem dins..."

Per la seua banda, Neus Clemente, presidenta de XiriComPra, i part del grup de treball que ha va dissenyar esta idea, emocionada i molt contenta per l'acollida d'esta iniciativa, també va voler "agrair a totes les entitats que havien fet possible això. És un treball en equip, on els valors que es destaquen als cartells són les qualitats de totes i tots nosaltres, del nostre comerç, del d'ara i del de sempre i també del nostre futur. Treballant units i unides, hem demostrat que tenim molt i molt bo que oferir."

Maria Sànchez, presidenta de l'Associació de Professionals de València Nord i membre de l'equip de campanyes d'Unió Gremial, va destacar la proximitat i naturalitat d'esta campanya.

"No de bades, som nosaltres, la gent que estem cada dia darrere de les taules i dels mostradors. No és publicitat, ni és màrqueting, és, senzillament, mostrar el que som i fem."

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.5px Helvetica}

La campanya, que tindrà dos fases, s'encetarà primer a les xarxes socials de totes les entitats que participen. Tot seguit, en una segona fase, els pobles i barris implicats s'ompliran amb estes imatges en cartelleria de diferents formats.

Otras noticias en L´H. Sud

Los agentes la liberaron tras quedar parcialmente atrapada, la trasladaron a un lugar seguro y le taponaron la herida hasta la llegada de asistencia sanitaria
Esta iniciativa acogerá a 18 niños y niñas, y que se suma a las aulas ya existentes en Federico Maicas y San Juan Bautista

Otras noticias en sucesos

El joven de 21 años detenido este domingo después de haber dado supuestamente un paliza con un palo a su novia de 17 años en la localidad valenciana de Torrent y que poco después pasó a disposición judicial ha ingresado ya en prisión

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.