Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENIFAIRÓ DE LES VALLS

Esquerra Republicana organitza a Benifairó de les Valls un acte al voltant de la violència masclista

La regidora Adela Alba exposà els problemes que pateixen a Les Valls per la manca d'un protocol d'actuació específic en casos d'abusos
REDACCIÓ - 01/12/2016
Acte sobre la violència de génere organitzat per ERPV a Benifairó de les Valls. EPDA Acte sobre la violència de génere organitzat per ERPV a Benifairó de les Valls. EPDA

Dissabte 26 tingué lloc al Casal Jove de Benifairó de les Valls l'acte 'Per una república de dones lliures de violència', amb la projecció del documental 'No sólo duelen los golpes' de Pamela Palenciano. Al debat posterior intervingueren Adela Alba, regidora de l'Ajuntament de Benifairó, i Pilar Navarro, secretària de les dones d'Esquerra Republicana del País Valencià, amb una àmplia participació del públic assistent.

La regidora d'Esquerra Republicana a Benifairó de les Valls, Adela Alba, assenyalà especialment "la importància de la educació per a que xiquets i xiquets es vegen iguals els uns a les altres des dels inicis de la seua formació, per evitar la reproducció de rols patriarcals que poden acabar en situacions d'abús i acceptació".

Així mateix Alba exposà els problemes que pateixen a Les Valls per la manca d'un protocol d'actuació específic en casos d'abusos, atès que s'aplica el mateix que a la ciutat de València, però sense els mateixos mitjans. Malgrat la complexa situació Alba va destacar la tasca que desenvolupen les assistents socials municipals que supleixen amb esforç i voluntarisme aquesta manca de recursos per a desenvolupar la seua tasca.

La necessitat de dotar de recursos va ser també un dels punts més destacats que esmentà Pilar Navaro, que va denunciar que: 'lleis innovadores, recursos d'atenció, suport i recuperació per a les dones i per als seus fills i filles, protocols entre tots els agents implicats, no són res sense la corresponent dotació pressupostària", i insistí que eixa és la feina que s'ha de fer des de la política, on les dones "tenim molt a dir, i hem de participar si volem que se'ns escolte". Reblà Navarro.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

El operativo ha sido coordinado por miembros del servicio de salvamento y la Policía Local de Playas
Esta robo se ha solventado con la detención de dos varones de como presuntos autores de un delito de falsificación de documento público y otro de sustracción de vehículo a moto

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.