Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICASSENT

Fer de Picassent un municipi estratègic industrial

L'empresariat del polígon industrial es reuneix a l'Ajuntament per conéixer la nova llei sobre gestió d'àrees industrials
REDACCIÓ - 16/05/2019
Reunió informativa Reunió informativa

La industria a Picassent ha ocupat durant les darreres dècades una part important de l'economia del nostre municipi. Allà pels anys 80, les primeres empreses començaren a ocupar bona part del nostre sòl, i en 2019, Picassent compta amb 4 polígons industrials.

Ara, s'ha donat un pas important i amb l'aprovació de la Llei 14/2018 de 5 de juny, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, des del Consistori manifesten la voluntat i l'interés per fomentar la cooperació entre les empreses i les administracions, amb l'objectiu de facilitar mecanismes per sumar i desenvolupar actuacions conjuntes. Per este motiu, ahir pel matí, al saló de plenaris de l'Ajuntament, va tindre lloc una reunió amb l'empresariat del polígon industrial per conéixer, debatre i valorar diferents propostes cap a una mateixa acció conjunta: tractar d'impulsar les EGM, Entitats de gestió, modernització de les àrees industrials del nostre municipi.

«El nostre poble, donada la seua bona comunicació, ens atorga unes zones industrials amb molt de potencial i ara és el moment d'unir esforços per a aconseguir àrees competitives més fortes, més dinàmiques i més actives. Necessitem de l'empresariat de Picassent per fer-ho possible.», va manifestar durant el seu discurs de benvinguda, Lola Albert, regidora d'Urbanisme.

Durant la jornada, també es varen presentar les principals línies i propostes de la nova llei, i es va encoratjar l'empresariat a unir esforços i realitzar les accions necessàries per treballar de manera conjunta. Per la seua part, Nacho Conesa, representant de l'empresa Binn, va fer un repàs al contingut de la plataforma www.picassentindustrial.es, un nou espai per a les empreses que ja es troba operatiu. Finalment, Cristóbal Sanchis, tècnic municipal, va explicar les principals actuacions portades a terme i també les de futur, a través de les subvencions de l'IVACE, Institut Valencià de Competitivitat Empresarial als nostres polígons.

Al finalitzar l'exposició dels continguts, un torn de precs i preguntes va obrir el debat i el diàleg entre l'Administració, els experts en la matèria i el propi empresariat representant del polígon industrial.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Los participantes, que optan a 9.0000 euros en premios, deberán solucionar en 72 horas el desafío, a través de mentorización y aprendizaje
El sindicato recuerda que ya lleva siete años de retraso la apertura del nuevo juzgado y que también cubre el hospital y zona industrial

Otras noticias en sucesos

La operación, fruto de una investigación conjunta llevada a cabo por la Guardia Civil de Teruel y de San Sebastián, se ha saldado con el arresto en València de diez personas, que operaban en todo el territorio nacional
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.