Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICANYA

Gastronomia d'elit en la ruta de Picanyam!

La ruta de la tapa de Picanya torna després de la vacances d'estiu per a celebrar la seua desena edició, els dies 29 i 30 de setembre i l'1 d'octubre
REDACCIÓ - 10/08/2017
Tapa de Bon Appetit. EPDA Tapa de Bon Appetit. EPDA
La ruta de la tapa de Picanya torna després de la vacances d'estiu per a celebrar la seua desena edició, els dies 29 i 30 de setembre i l'1 d'octubre. Aquest municipi és l'únic que realitza dues edicions a l'any i aconsegueix un gran èxit tant de participació de locals hosteleros, uns 22 dels 28 que hi ha a Picanya, com d'assistència de públic. Açò es tradueix en 20.000 tapes venudes, de mitjana durant un cap de setmana, en cada edició de Picanyam!.


És la més reeixida de les rutes de la tapa de la comarca malgrat celebrar-se en un dels pobles més xicotets. Entre les raons més habituals oferides pels visitants, a part de la qualitat de les tapes, es destaca la qualitat de l'entorn urbà, un nucli urbà xicotet, amb molta zona per als vianants, extenses zones verda i parcs, alguna cosa molt demandat per les famílies amb xiquets. Les activitats culturals i la música que amenitzen aquesta ruta de la tapa fan a Picanyam! més atractiva encara per al públic de l'Horta Sud. 


Totes aquestes raons van fer a Picanyam! mereixedora del Premie Gastronomia en la tercera edició dels premis d'El Periódico d'Ací de l'Horta Sud. 


Un altre dels components que sumen a l'hora de fer de Picanyam! una de les rutes de la tapa més famoses i multitudinàries de l'Horta Sud és l'esforç de l'Ajuntament quant a promoció de l'esdeveniment. Es mostra una cuidada imatge de la ruta amb fotos de les tapes de gran qualitat, cartells, fullets, campanyes en xarxes socials, web, etc. 

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Los populares solicitaron la suspensión del pleno de constitución al existir dudas legales sobre el sistema de voto planteado para la elección de la Presidencia
La ciudad dispondrá de 15 puntos de recarga eléctricos distribuidos por diferentes áreas del municipio

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.