Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
CATARROJA

Gaudeix del mes de juny en el TAC de Catarroja

"Fedra", "Micro Episodis de feixisme quotidià", "Las Cuatro estaciones" i "Mandíbula afilada"
REDACCIÓ - 01/06/2019
Cartell oficial de Fedra Cartell oficial de Fedra
El mes de juny arriba carregat de novetats per a tots els gustos al TAC de Catarroja. La programació del mes comença l'1 de juny a les 20h amb una visió moderna del clàssic "Fedra". Lolita Flores protagonitza aquest espectacle dirigit per Luis Luque, amb versió de Paco Bezerra. Al costat de Lolita Flores, que encarna a la protagonista del relat, l'acompanyen Juan Fernández, Críspulo Cabezas, Michel Tejerina i Tina Sáinz. Fedra, la reina de l'Illa del Volcà, està malalta: ni menja ni parla ni dorm. Els metges són incapaços d'esbrinar l'origen del seu patiment i el país sencer camina preocupat pel seu estat de salut. Alguns diuen que s'ha tornat boja. Uns altres, que les llargues absències del seu espòs, el rei de l'illa, han acabat per devastar i assolar el seu cor, però ningú coneix la veritat i tots s'equivoquen. I és que la gran responsable de la malaltia de Fedra no és una altra que una passió que la turmenta des de fa temps i que ja no pot reprimir més; un erotisme immoral i impúdic, un desig violent i indòmit, un amor presoner i indecent. 
La companyia Bramant Teatre et presenta el 8 de juny a les 20h un relat actual format per un repartiment coral d'actors i actrius valencians, "Micro episodis de feixisme quotidià", amb direcció de Jerónimo Cornelles. Us farem una sèrie de preguntes, podeu o no contestar... Comencem? Una família convencional és entrevistada per a un estudi social de la comunitat a la qual pertanyen. Serà durant aquestes entrevistes quan, a través de confessions, es revelaran elements clau que ens permeten entendre què ocorre en el nucli familiar presentat. Elements que funcionen com a 'espill' on poder vore part dels nostres propis nuclis familiars. Amb Manu Valls, Amparo Ferrer Báguena, Juan Mandli, Cristina Esteve, María Poquet, María Minaya, Teresa Crespo, Maribel Bayona, Irina Bargues i Ruth Lezcano. Espectacle seleccionat dins de la iniciativa Tria Catarroja. 
Vivaldi vs Chaplin, Hitchcock… o Vivaldi i el canvi climàtic, t'esperen el 9 de juny a les 18h en el nou espectacle de Teatro Che y Moche, "Las cuatro estaciones". Una vetlada afable amb música en un foodtruck d'horticultura gastronòmica... Un esdeveniment imprevist, un 'musicidi', farà que els músics-xefs es vegen embolicats en un desenfrenat discórrer dels esdeveniments de gag en gag. Ningú té clar qui ha sigut el causant alhora que tots creuen haver sigut ells; única solució: desfer-se del cos abans del final del concert. Al mateix temps, la música de Vivaldi provocarà estranys canvis en les hortalisses alhora que fenòmens meteorològics impossibles en un recinte tancat. Una estrambòtica trouppe que viatja en un original foodtruck!! 
Per a acabar el mes de juny, una comèdia escrita per Carles Alberola, en una nova versió protagonitzada per Jon Plazaola i Noemi Ruiz. El pròxim 16 de juny a les 19h no et perdes "Mandíbula afilada". Juan i Laura. Laura i Juan, dues formes d'entendre la vida, i d'enfrontar-se a ella. Juan i Laura són pols totalment oposats. I, com no, s'estimen. Es van conéixer en l'institut, i ara, en una crisi eterna dels 30, tornen a trobar-se, i durant una nit se succeeixen els records i els somnis, especialment aquells que no es van complir, mentre l'espectador passa de la riallada a la reflexió: hem crescut massa ràpid? O no hem crescut en absolut? Som xiquets amb roba d'adults? O adults que busquen desesperadament tornar a ser xiquets? Aquesta vida són somnis, i riures, i plors, i silencis, i mirades, i amor, i falta d'amor, i excés d'amor, i amor impossible. 
El mes de juny no et perdes Les Nits a la Tramoia en el TAC de Catarroja. El dissabte 1 de juny a les 23h no et perdes el nou monòleg de Nati. Porta 17 anys damunt dels escenaris. Es nota perquè s'ha fet una mica més vell i bastant més rondinaire, i que ací presenta una recopilació de totes les coses o situacions que no suporta i que ho encenen que no et pots perdre. Entrada lliure fins a completar aforament. Es requereix consumició mínima obligatòria. Espectacle en valencià. 
La música de Dixie Jumble t'espera en Les Nits a la Tramoia el dissabte 8 de juny a les 23h. Banda valenciana amb influències de swing, el jazz, el blues i la música popular americana clàssica. Amb la veu de Marian Zorio al capdavant, Dixie Jumble inicia la seua marxa en el 2013. Ens recorden que també van existir cantants com Peggy Lee o Ruth Brown, encara que és inevitable veure també la influència de Billie Holiday en la seua música. La guitarra de Raúl Rabadán també evoca a músics com a T-Bone Walker, Pee Wee Crayton o Barney Kessel. Junts elaboren un repertori dels músics que els ha influenciat, mostrant-nos un concert sense complexos. 
Entrada lliure fins a completar aforament. Es requereix consumició mínima obligatòria. Entrades a la venda en www.teatreauditoricatarroja.com i en les taquilles del TAC (Av. Excel·lentíssima Diputació 16, 46470 CATARROJA) 
Les taquilles per a la venda d'entrades de tots els espectacles obriran tots els dimecres de 17:00h a 20:00h, i des de 2 hores abans de cada funció fins a l'inici d'aquesta. Reserves per a grups Tel. 96 353 61 13

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

"El Partido Popular, Ciudadanos y Compromís en diversas publicaciones y durante el pleno, se abstuvieran o votaran a favor" según informan desde VOX
Las bajas por lesión han mermado las posibilidades de repetir podio

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
La discusión empezó cuando el hombre habría comenzado a hacer comentarios machistas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.