Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
GODELLA

Godella aprova el pressupost de 2018 mentre l'oposició abandona el ple

Els pressupostos municipals de 2018 són de 19.709.785€
REDACCIÓ - 11/11/2017
Votació del pressupost de Godella Votació del pressupost de Godella

A la sessió extraordinària celebrada este dijous 9 de novembre, el grup de govern va aprovar per unanimitat els pressupostos municipals 2018, després que tots els partits de l'oposició (PP, Ciutadans i Canviem Entre Tots) abandonaren el ple en senyal de protesta, al·legant l'absència del regidor o regidora de CET que ha de substituir a Rebeca Sanhermelando.

Malgrat aquesta circumstància, l'alcaldessa Eva Sanchis va voler recordar que aquest ple extraordinari estava previst de realitzar-se des del dia 19, i Sanhermelando va presentar la seua dimissió el 23 d'octubre.

Sanchis va llegir l'informe de secretaria que donava total validesa legal i democràtica al ple, i que contestava a l'escrit de l'oposició demanant que s'ajornada la sessió. L'informe feia referència a que la renúncia de Sanhermelando fou anterior a la data de previsió de realització del ple i que es tracta, a més, de la sexta dimissió des que es celebraren les eleccions municipals en maig de 2015. «Aquest Ajuntament ha tingut períodes en que el ple ha comptat amb algun regidor menys, la qual cosa no suposa cap obstacle legal per a la convocatòria i celebració de la sessió plenària prevista per al 9 de novembre», va llegir l'alcaldessa.

Sanchis va destacar, a més, que a la comissió informativa l'oposició va abstindre's en la votació dels pressupostos, «amb la qual cosa no entenem per què han decidit no manifestar hui la seua opinió en relació a aquest tema».

En nom de Compromís, el regidor Joan Alonso, va dir que «aquesta actitud de l'oposició ja la hem pogut vore en les diferents juntes de portaveus, el que es reflecteix també als pressupostos que hui s'aproven. Des del mes de juliol se'ls ha convidat a fer aportacions als pressupostos municipals, però no hem obtingut cap proposta concreta. És una vertadera llàstima perquè quan els representants d'una part de la ciutadania no participen a un debat com aquest, al final qui perd és la pròpia ciutadania».

La representant d'EU, Paquita Mocholí va celebrar «que aquest grup de govern mostre sensibilitat per temes que ens afecten a tots i que són tan importants com per exemple la problemàtica de les inundacions o l'ajuda internacional. Pensem que no són els pressupostos que ens agradarien però que són els realistes per poder continuar amb la gestió que s'està fent, i per això votem a favor».

Finalment, en nom del PSOE, el regidor Voro Soler també va fer referència a la marxa de l'oposició. «Voldria pensar que l'oposició s'ha marxat perquè no tenia cap raó ni motiu de pes per votar en contra d'aquest pressupost que garanteix l'estabilitat econòmica i financera del municipi, i per tant han optat per una solució elegant per als seus interessos», digué.

Els pressupostos municipals de 2018, que el mateix Soler presentà el darrer 2 de novembre al saló de plens, són de 19.709.785€.

Otras noticias en L´H. Nord

Esta edición, vigente desde 2016, es la primera que organiza íntegramente la Asociación de Comerciantes de Massamagrell
Afectarán a los mercados del pueblo y de la playa con el fin de aumentar su impacto y mejorar sus condiciones

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.