Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

Iniciades les obres de reparació del carril bici i generació de noves cicle-carrers

L'actuació compta amb un pressupost de 30.000 euros i està finançada íntegrament amb fons propis inclosos en les inversions financerament sostenibles de 2017
REDACCIÓ - 05/04/2018
Obres al carril bici Obres al carril bici

L'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat la passada setmana les obres de reparació d'alguns trams del carril bici i la creació de noves cicle-carrers. Concretament, els trams a reparar estan situats en les avingudes de les Corts Valencianes, Camp de Túria i del Poliesportiu. Les actuacions a executar són diverses segons el tram i consisteixen en la demolició de la llosa existent i hormigonat d'una nova llosa, desbastament i escatat superficial per a l'aplicació de slurry, pintat, reparacions puntuals i senyalització horitzontal.


Quant a la generació de noves cicle-carrers, es tracta de trams en el carrer Sant Ferran, entre Gran Avinguda i Delícies, i en el carrer Castella, des de Delícies fins a l'inici de Santa Gemma. En aquest cas les accions consisteixen en senyalització vertical i horitzontal, afectant a un total de 360 metres de via.


El pressupost total de les obres és de 30.000 euros i estan finançades en el seu total amb fons propis de l'Ajuntament, pertanyents a les inversions financerament sostenibles de 2017. Es calcula que per a la segona setmana del mes de maig estiga conclosa l'execució.


Amb aquestes actuacions, l'Ajuntament de l'Eliana segueix apostant per models de bicicleta com a mitjà de transport habitual entre la ciutadania. Després de la conclusió de les obres, el municipi comptarà amb més de 5 kilómetres de carril bici i cicle-carrers.

Otras noticias en C. Túria

La portavoz del PP de Llíria resulta absuelta de los delitos de prevaricación, tráfico de influencias y utilización de información privilegiada

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
Podría tratarse de un suicidio según las primeras hipótesis

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.