Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ELECCIONS MUNICIPALS / BENIFAIRÓ

Junts per Benifairó torna a omplit la Casa Sánchez Coello en el seu acte de campanya

Carles Esteve, diputat de Compromís que s'estrena aquesta legislatura a les Corts Valencianes ha destacat que "cal anar a votar per defensar els interessos del valencians a la Unió Europea"
REDACCIÓ - 18/05/2019
Presentació de Junts per Benifairó Presentació de Junts per Benifairó

Aquest divendres, la coalició Junts per Benifairó, formada per Compromís i Esquerra Republicana, ha celebrat el seu acte central de campanya a la casa Sánchez Coello. De la mateixa manera que en la presentació de la candidatura, Junts per Benifairó ha tornat a omplir la Casa Sánchez Coello en aquesta ocasió per escoltar a Carles Esteve, diputat de Compromías a les Corts Valencianes, Josep Lluís Albinyana, president del Consell Preautonòmic del País Valencià, Francisco Cosme, nº 3 de la candidatura i Adela Alba, candidata a l'alcaldia de Benifairó de les Valls.

Carles Esteve, diputat de Compromís que s'estrena aquesta legislatura a les Corts Valencianes ha destacat que "cal anar a votar per defensar els interessos del valencians a la Unió Europea, perquè cal donar suport a les forces que ens defensen en qüestions tan importants com el sector citrícola."

Per la seua banda, Josep Lluís Albinyana ha fet una defensa aferrissada dels drets i llibertats fonamentals que estem veient amenaçats per les actuacions de l'Estat espanyol i ha manifestat que "davant la societat vertical i jerarquitzada que representa la monarquia borbònica, els republicans i republicanes volem una horitzontal on tots i totes en mirem a la cara en igualtat".

Francisco Cosme, número 3 de la candidatura de Junts per Benifairó, ha remarcat que "encara que seria molt fàcil no implicar-se i deixar que les coses continuen com fins ara, Benifairó necessita un canvi i hem d'esforçar-nos entre tots per fer-lo".

Per últim la candidata a l'alcaldia de Junts per Benifairó, Adela Alba, ha posat en valor un programa electoral que "és fruit de les propostes dels nostres veïns i veïnes, formen part del nostre projecte o no". Tanmateix, ha manifestat que "tenim un programa ambiciós on es reflexa un projecte a curt, mig i llarg termini. Sabem que hi haurà certes coses que no podrem fer en una legislatura, però com a tot treballador del camp sap hi ha que començar plantant la llavor".

La candidata ha remarcat que "el projecte de futur per a Benifairó no el volem fer tancats en un despatx a l'Ajuntament, sinó que volem implicar a tots els rifenyos i rifenyes. El canvi al nostre poble passa per Junts per Benifairó i cal que ens unim per a aconseguir-lo".

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Las jugadoras de Montse Puche supieron gestionar un difícil partido contra un combativo Avannubo Bm. La Roca, y donde un total de seis exclusiones condicionaron el ritmo de juego en la primera parte
Els treballs de restauració del conjunt defensiu, que ascendixen a 812.950 euros, compten amb aportacions dels fons FEDER, la Diputació Provincial de València i els Ministeris de Foment i de Cultura i Esport

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.