Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
TRIBUTS

L' Ajuntament de València facilita a la ciutadania saldar els tributs sense fer cues

Obri per primera vegada un "punt verd" a la ciutat -en l'edifici de Tabacalera- que realitza pagaments de manera senzilla i segura
REDACCIÓ - 23/01/2017
El punt verd d El punt verd d"atenció ciutadana a Tabacalera

El punt verd d'atenció ciutadana adquirit per l'Ajuntament es diu així perquè no utilitza paper, té un consum mínim d'energia i està fabricat amb materials sostenibles que respecten el medi ambient. A través d'este terminal electrònic instal·lat en l'edifici de Tabacalera (carrer Amadeu de Saboia) els ciutadans i ciutadanes poden realitzar pagaments de manera senzilla i segura, com quan es fa una compra per Internet, sense haver de cues per a ser atés.

El Punt Verd disposa d'un lector de codi de barres integrat que permet introduir les dades del document més fàcilment. La passarel·la bancària demana les dades de la targeta per fer efectiu el pagament i s'encarrega de realitzar totes les validacions necessàries. El sistema mostra el resultat de l'operació. En el cas que l'operació siga satisfactòria, envia un missatge al mètode de contacte introduït al començament de l'operatòria. El sistema està desenvolupat per l'empresa MGC.

"L'Ajuntament de València incrementa l'eficàcia en la gestió de l'administració pública i facilita els tràmits als ciutadans per a saldar els seus tributs i sancions amb l'administració local. Fem la relació entre veïns i Ajuntament més fàcil, ràpida i sostenible amb la instal·lació per primera vegada en la ciutat de Punts Verds de pagament", ha dit Carlos Galiana, regidor de Control Administratiu.

D'esta manera, l'Ajuntament de València es posiciona ja amb quatre modalitats diferents d'atenció ciutadana per a facilitar el pagament d'impostos com el de circulació, el de béns immobles o altres tributs. Les altres tres són:

A les oficines d'atenció al públic

En les oficines d'atenció al públic de l'Ajuntament es permet operar amb targetes de crèdit, de dèbit, virtuals o de prepagament, sempre que tinguen implantat el sistema de pagament segur per a compres per Internet, a diferència del que passava abans, que era obligatori pagar en metàl·lic.

Pagament per Internet

El sistema implantat per l'Ajuntament en Internet facilita i simplifica a la ciutadania la seua relació amb l'Administració ja que ara es permet pagar els tributs amb o sense certificat digital, un canvi que ha permés utilitzar este canal a un gran nombre de veïns que no tenien instal·lat als seus navegadors esta eina.

Pagament mitjançant dispositius mòbils

Una de les grans novetats que l'Ajuntament va presentar el passat juliol és el pagament de tributs i multes a través del telèfon mòbil. La gestió es fa a través d'una APP que té versions específiques per a les plataformes d'Android i IOS. Els ciutadans tenen un accés fàcil i ràpid a totes les funcions de la plataforma digital.

Categorías de la noticia

Otras noticias en En Valencià

El paisatge protegit, enguany amb molta aigua, s'ha convertit en un espai important de la província de Castelló per a desenes d'espècies que han viatjat a Àfrica
Els mesos amb major afluència han sigut maig, setembre i desembre

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
n hombre de 28 años ha fallecido este domingo a consecuencia de la caída que ha sufrido mientras practicaba escalada en la sierra de la localidad alicantina de Redován, han informado fuentes del Ayuntamiento
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.