Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MUSEROS

L'Ajuntament de Museros millora l'accessibilitat als serveis municipals amb la targeta ciutadana

A partir d'ara, el document incorporarà les funcions de la targeta daurada i permetrà l'ús del subministrador d'aigua per a usos agrícoles
REDACCIÓN - 27/03/2019
Targeta ciutadana de Museros. EPDA Targeta ciutadana de Museros. EPDA

La gestió administrativa i l'accessibilitat als serveis municipals continua millorant gràcies a la implementació de la targeta ciutadana, una iniciativa de la Regidoria d'Urbanisme, Infraestructures i Comerç de l'Ajuntament de Museros que, a partir d'ara, incorpora noves funcions.

Museros ha sigut pioner en la posada en marxa d'aquest sistema, que permet que la ciutadania puga fer ús de tots els serveis municipals amb una sola targeta. El passat estiu, la targeta ciutadana va entrar en funcionament per a accedir a la piscina municipal. Des d'aquest mes de març, servirà també per a fer ús del subministrador d'aigua per a usos agrícoles i integrarà l'antiga targeta daurada, de manera que les persones usuàries podran rebre els seus medicaments amb la targeta ciutadana.

Amb l'aplicació d'aquest nou model, el consistori pretén facilitar la mobilitat municipal, millorar la gestió administrativa i actualitzar els serveis locals. La targeta única suposa un avanç tecnològic i, a més a més, comporta millores quant a la reducció de residus i afavoreix una gestió municipal més sostenible.

El document, gratuït per a tota la ciutadania, pot sol·licitar-se al Centre Social de Dia. En cas de pèrdua, és possible demanar una reimpressió, per un preu de 4 €.

L'objectiu de l'Ajuntament de Museros es continuar afegint prestacions a la targeta. Actualment, s'estudia l'adaptació del programari de la biblioteca municipal perquè la targeta ciutadana servisca per a efectuar préstecs de llibres.

Segons el regidor d'Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, "la targeta ciutadana és un avantatge a molts nivells: d'una banda, millora l'accés als serveis municipals; d'altra, afavoreix l'eficiència administrativa, i, per últim, permet una gestió més sostenible".

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha volgut destacar "el caràcter pioner de la iniciativa". "Amb el suport econòmic de la Diputació de València s'ha desenvolupat un projecte innovador que millora la vida de les veïnes i dels veïns de Museros", ha explicat.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Los cines Kinépolis y el Ayuntamiento de Paterna continúan apostando por las producciones nacionales a través de los Preestrenos del Festival Antonio Ferrandis
Esta edición, vigente desde 2016, es la primera que organiza íntegramente la Asociación de Comerciantes de Massamagrell

Otras noticias en sucesos

Hasta el lugar del accidente se ha desplazado una unidad del SAMU, si bien solo ha podido confirmar el fallecimiento del conductor
El cuerpo había sido avistado por una embarcación recreativa a dos millas náuticas de la Urbanización Oliva Nova , en la provincia de València
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.