Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICANYA

L'Ajuntament de Picanya convoca una beca per a joves postgraduats

Vinculada al desenvolupament d'un projecte de mobilitat sostenible al terme municipal
REDACCIÓ - 18/01/2017
L'Ajuntament de Picanya ha convocat una beca de potgrau dins el context del programa "Pràctiques formatives per a joves de la Diputació de València".
L'objectiu primordial d'esta beca és la formació en l'àmbit local de joves postgraduats mitjançant l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació i en el marc d'un projecte innovador. 
Esta beca es vincula al projecte "Nou Model de Mobilitat i Accessibilitat: Carril per a Bicicletes al Terme Municipal de Picanya" amb la intenció d'ampliar l'extensa xarxa de carril bici el nostre municipi y està dotada amb un import de 1.000 euros bruts mensuals. Esta beca tindrà una durada de 6 mesos.
RequisitsLa beca s'adjudicarà mitjançant concurrència competitiva entre les persones aspirants a les mateixes, que reuneixin els següents requisits principals: ser veí/veïna d'un municipi de la província de València, estar en possessió d'algun dels següents títols oficials universitaris: Arquitectura, Enginyeria Civil, Enginyeria d'Edificació, Enginyeria d'Obres Públiques, Enginyeria en Topografia, Enginyeria en Camins Canales i Ports o equivalent, ser major d'edat i no ser major de 35 anys i no desenvolupar activitat laboral regular.
Més informació local i comarcal en www.elperiodicodeaqui.com

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Dieciocho titulados menores de treinta años y seis sin titulación se incorporarán en los próximos meses al consistorio
Paiporta seguix de festa, i en aquest últim tram de les Festes de Sant Roc els Moros i Cristians i la música i el ball han estat els protagonistes

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.