Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

L'Ajuntament de Vilamarxant s'ofereix a prestar la seua col·laboració als immigrants de l"Aquarius"

Este oferiment està assumit des que el municipi va ser declarat Ciutat Refugi en 2015
REDACCIÓN - 15/06/2018

L'Ajuntament de Vilamarxant vol manifestar la seua disposició a col·laborar en l'atenció a les persones migrants que van a bord de la flotilla "Aquarius" si així ho consideren necessari els governs central i l'autonòmic. Amb tot, este oferiment està ja assumit i declarat després que Vilamarxant fóra declarada Ciutat Refugi en el Ple de setembre 2015.

Amb este acord, l'Ajuntament de Vilamarxant exemplificava el seu compromís per impulsar una intervenció organitzada dels municipis i mostrar la major sensibilitat i solidaritat per a l'atenció de persones que fugen de la guerra i del terror i demanen auxili a Europa.

Ara, davant l'arribada a València dels 630 migrants que viatgen en la flotilla "Aquarius", des del consistori manifestem la voluntat de donar suport a la decisió humanitària i solidària del Govern central d'acollir-los i a l'operació d'assistència "Esperança Mediterrani", organitzada des del Govern valencià.Des de l'Ajuntament també estem a l'espera que la Generalitat proporcione la informació necessària sobre les actuacions que duran a terme després de la primera fase d'acollida, que inclourà atenció d'emergència i mèdica per a les persones que van a bord dels vaixells i que estarà coordinada pels professionals i voluntaris de Creu Roja.

Quan disposem de més informació, es traslladarà a la ciutadania a través de la pàgina web municipal i de les xarxes socials de l'Ajuntament de Vilamarxant.

Cal recordar que la Generalitat ha habilitat el telèfon 963 428 099 i el correu electrònicaquarius@112cv.gva.esper canalitzar totes les mostres de solidaritat que estan arribant de persones, entitats i col·lectius valencians.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

En esta edición la organización colaborará con la ONG Unidos con el DIPG
La portavoz popular advierte de que “las liberaciones responden a la compra de voluntades políticas entre partidos para sustentar un pacto abocado al fracaso”

Otras noticias en sucesos

El sospechoso, de 39 años y nacionalidad española, fue arrestado anoche en la partida de El Moralet por un presunto delito de atentado contra la autoridad, lesiones y daños, según han informado la Concejalía de Seguridad Ciudadana
Hasta el lugar del accidente se ha desplazado una unidad del SAMU, si bien solo ha podido confirmar el fallecimiento del conductor
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.