Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICASSENT

L'alcaldessa es reuneix amb les associacions i els col·lectius de Picassent

García Ferrer vol explicar-los el pressupost i les inversions de futur previstes per a 2019
REDACCIÓ - 28/02/2019
Alcaldessa de Picassent amb el col.lectius Alcaldessa de Picassent amb el col.lectius

Treballar per un poble que tinga una major qualitat de vida. Així pot definir-se el treball del govern municipal que, a poc a poc, va transformant Picassent en una ciutat per al futur. Amb un pressupost municipal de 2019, que ascendeix a 16.514.674,18 euros, tant per als ingressos com per a les despeses, i que suposa un increment del 8,06 % respecte al 2018, la ciutadania ha vist com durant 4 anys ha disminuït l'IBI, s'han mantingut les taxes i preus públics, s'han posat en marxa diversos programes d'Ocupació, s'han valorat les ajudes socials per donar suport a les persones amb dificultats econòmiques i també, inversions per continuar transformant Picassent. I és que, com va explicar la primera edil ahir per la vesprada en l'acte celebrat a la Casa de Cultura, una de les prioritats del pressupost és la inversió pública dissenyada des d'una perspectiva social.

La presentació, que va tindre lloc a la sala d'exposicions, va comptar amb l'acompanyament audiovisual que ajudava a mostrar les diferents línies d'actuació portades a terme o previstes per al futur al nostre poble i va estar acompanyada d'una exposició gràfica que mostrava les inversions en marxa que estan portant-se a terme als polígons industrials, així com també de l'enllumenat públic en carrers i urbanitzacions, el parc de Les Garroferes de l'Omet, la creació d'una xarxa de rutes biosaludables pel nostre terme a través de la iniciativa Bategant Picassent, i la reurbanització del carrer Ferrer i Plaça Abadia. I tot este marc pressupostari s'ha dissenyat també aprofitant al màxim totes les possibilitats de finançament a través d'altres institucions, com és el cas de l'Edusi amb el projecte de reforma de l'Ermita i els seus voltants.

Pel que respecta a les inversions de futur, la primera edil va parlar de la reforma de la Casa de Cultura, de la remodelació dels centres educatius públics i la construcció del col·legi n. 4, la rehabilitació de la Torre d'Espioca, la millora al Barri de Les Palmeres, la passarel·la a la Font de l'Omet, el nou edifici d'urgències al Centre de Salut, entre d'altres previstes.

Per finalitzar, l'alcaldessa va manifestar el seu agraïment a totes les persones presents, associacions i col·lectius del poble, «perquè sense la vostra ajuda i col·laboració tot allò que fem des de l'Ajuntament no tindria l'èxit i la repercussió que pertoca».

Així també es va obrir un torn de preguntes perquè totes aquelles persones que ho desitjaren formularen en veu alta els seus dubtes, preguntes i suggeriments al respecte.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Es celebra la segona jornada per a la formació i capacitació dels i les participants en aquesta iniciativa en pro de la lluita contra la violència de gènere
Recibirán formación remunerada en departamentos municipales durante los meses de julio y agosto

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Hasta el lugar del accidente se ha desplazado una unidad del SAMU, si bien solo ha podido confirmar el fallecimiento del conductor
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.