Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
L'ELIANA

L'Eliana aprova l'addenda que posarà en marxa la Planta Desnitrificadora

L'Ajuntament ha de convocar un nou Ple per a aprovar les tarifes, que ja es poden consultar en el simulador de la pàgina web
REDACCIÓN - 02/04/2019
Planta Desnitrificadora L Planta Desnitrificadora L"Eliana./epda

Una vegada tramitat, en els pròxims dies, l'expedient de de les noves tarifes del sistema de proveïment d'aigua, se signarà en el nostre municipi l'acta de lliurament entre l'Ajuntament i Acuamed, posant en marxa la instal·lació que regularà la presència de nitrats en l'aigua, entre altres minerals.

La nova ordenança que regula els preus públics d'aquest servei empra dos indicadors per a establir el cost: el consum en metres cúbics i el calibre o diàmetre del comptador de cada habitatge que determina el cabal subministrat. Cal recordar que el rebut de l'aigua es completa amb altres impostos o taxes com el cànon de sanejament de la Generalitat.

Sobre la base de l'acord plenari de l'any 2012, que va comptar amb la unanimitat de tots els grups amb representació (PSOE, PP IU), l'Ajuntament ha aprovat, aquest matí, assumir per la planta un cost total de 7.278.102,26 euros, sufragats amb les previsions que s'han anat consignant des de l'any 2011 i la tresoreria municipal. Referent a això el primer edil, Salva Torrent, ha destacat que "estem molt satisfets d'haver aprovat aquest punt que posa fi a molts anys de tràmits burocràtics i que, a la fi, posarà en marxa la Planta", i ha prosseguit "la planta es va construir per a proveir l'aigua de millor qualitat possible a la ciutadania, controlant els nitrats o la calç. Gràcies a l'aprovació del punt d'acord, tota l'Eliana gaudirà d'un excel·lent servei de proveïment". Finalment, l'Alcalde ha tancat la seua intervenció agraint a tots els partits i actors socials el paper que han exercit durant tots aquests anys "a les associacions de veïns que van impulsar la construcció de la Planta, als tècnics de l'Ajuntament pel seu minuciós treball i, també, a tots els partits que amb el seu vot positiu o abstenció han fet possible aprovar aquest punt".

En paral·lel, l'Ajuntament iniciarà els treballs perquè el Govern d'Espanya assumisca el cost íntegre de la planta.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Este sistema permitirá actuar de forma rápida y eficaz ante cualquier emergencia
Los bomberos de once dotaciones de diferentes parques han sofocado esta madrugada el incendio de sendos camiones

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.